2777
2789
عنوان

چرا پسره آخر هفته ها غیب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاهل نیس ولی خب سرش یه جا گرمه میخام شنبه یه جوری برینم بهش تو عن دست و پا بزنه نمیدونم چطوری ب ...

بهش بگوووو گورتو گم کن همونجا ک بودی🤣🤣🤣🤣🤣😂خیلی باحال گفتی ت عن دستو پا بزنه

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

بهش بگوووو گورتو گم کن همونجا ک بودی🤣🤣🤣🤣🤣😂خیلی باحال گفتی ت عن دستو پا بزنه

واقعا فازشونو درک نمیکنم 

خب اگر الان با کسی هستی چیکار من داری 

اگه نیستی خب آخر هفته کدوم گوری

چرا منو مسخره خودت کردی

واقعا حرف زدن و لاس زدن انقدر جذابه واسشون؟

یا متأهله  یا ازین پارتی کناس ازینا که آخر هفته ها میرن بزن بکوب

خب تو هفته هم با همونا تلفنی حرف بزنه و چت کنه 

چیکار من داره

واقعا اگر متاهلی یا برنامه کنی روزی ۱۰ دقیقه تلفن کردن و ۴ تا پیام چه لذتی واست داره 

شناسنامشو دیدی که متاهل نیست؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
خب تو هفته هم با همونا تلفنی حرف بزنه و چت کنه  چیکار من داره واقعا اگر متاهلی یا برنامه کنی ...

مردای مریض هیچ وقت از خیر سرگرمی نمیگذرن همین که با یه دختر دیگه چت کنن کلی براشون کیفه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
خوب پس سرش جای دیگه گرمه بلاکش کن بره 

الاک پیام داد ولی فقط تک کلمه ای جواب میده 

شکر 

سلامتی

ممنونم

تو چه خبر

ولی نه از بیرون رفتن حرفی میزنه نه نه درست چت میکنه 

کاملا مشخصه یه جا درگیره میخاد این طرفم نگه داره فردا گله کردم تو سرت جای دیگه گرمه بگه اگه جایی باشم که با تو حرف نمیزدم 

چقدر چرچیل واقعا 

منم خرم انگار