2777
2789

نامزد من خیلی خیلی زیاد احساساتیه

اخلاقای خوبم خیلی زیاد داره

ولی یه چیزی که جدیدا تو رابطمون داره اذیتم‌میکنه اینه که یکم‌خودشو زیادی لوس میکنه برام

مثلا با لحن لوس میگه دلم تنگ شده بوس‌میخام 

یه همچین حالتی

و خیلی زیاد توی روز خودشو لوس میکنه حتی جدیدا سلام و احوال پرسی تلفنی ام‌که میخاد باهام‌کنه با لحن‌لوس میکنه نمیدونم‌چطوری توضیحش بدم ولی حتی یه‌بار دوستم‌شنید کلی خندید گفت چرا اینمدلی حرف‌میزنه البته بگم فقططططط بامن‌اینجوریه با بقیه به هیچ وجه

حالا من جدیدا حس کردم‌یکم‌این رفتاره رو مخمه

برای همین رفتم‌بهش گفتم سعی کن کمتر لوس لوسی صحبت کنی عادی صحبت کن 

اونم گفت باشه ولی حس‌میکنم خیلی زیاد ناراحت شد

یعنی‌نباید بهش میگفتم؟؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا من رو مخه

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

اشکالی نداره اتفاقا خوب شد گفتی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
توقع داشتی ناراحت نشه؟ شما نذار دوستت حرف زدن دونفره ی شما رو گوش بده و بخنده و مغزتو بهم بریزه

والا کاری به دوستم‌ندارم از ماجرای دوستم چندین ماه میگدره ولی اخیرا خیلی زیاد شده بود این رفتارش رفته بود روی مخم

ای کاش نمیگفتی 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

والا کاری به دوستم‌ندارم از ماجرای دوستم چندین ماه میگدره ولی اخیرا خیلی زیاد شده بود این رفتارش رفت ...

اگه حرف دوستت تاثیر نداشت که بعد چند ماه یادت میرفت و اصلا الان نمیگفتیش... ولی تو ذهنت مونده بود و تحریکت میکرد