2777
2789
عنوان

کابینت چه رنگی شیکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فیلم دلدادگان رنگ کابینتاشون زرد ولی قشنگه به نظرم

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

ما هم میخوایم برای خونمون کابینت بزنیم  شوهرم  میگه سفید خالی  من میگم با سفید و طلای ...

هر دو خیلی قدیمی شدن 

البته باز سلیقه ای هست و به دکور وسایل خونتون بستگی داره 

یک تازه عروس عکس جهازش رو گذاشته بود خونه اش هم نوساز بود کابینت سفید طلایی بود با وسایل جهازش مثل مبل و‌یخچال و دکوری هاش هم سفید طلایی بود مبل منبت دار طلایی با پارچه روشن با دکوری های طلایی یک خونه کاملا کلاسیک بود خیلی هم خوشگل بود خدایی 

مامانم چند ساله پیش کابینت های گلس سفید و رنگ چوب کار کرد الان از مد افتاده میگه ایکاش سفید خالی میزدم 

هر دو خیلی قدیمی شدن  البته باز سلیقه ای هست و به دکور وسایل خونتون بستگی داره  یک تازه ...

ن بابا کی میگه سفید ورنگ چوب از مد افتاده خیلیم ترنده

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔