2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم میگه بعد باشگاه...

575 بازدید | 40 پست

باهام دعوا کرده و میگه میتونم ببرمت باشگاه اما نمیتونم برتگردونم دیگه  و میگه پول هم ندارم بدم اسنپ برا برگشتنت و پولم ندارم ماشین برات بگیرم  نرو باشگاه   

زندگی.خنده.کنان.شاهد.جان.دادن.ماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتوبوس دوستان اتوبوس اگه به کلاستون بر نمیخوره البته😂🥲اسنپ خب خدایی خرجش زیاده😑

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

شغلش چیه چقدر خرج باشگاهته هر ماه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا نمیتونه برت گردونه؟

میگه نمیتونم سر کارم  در حالی کارشو فقط نیم ساعت بعد باشگاه من میبنده و تعطیله  حتی من بخاطرش رفتم باشگاه نزدیک کارش و باهاش میرم بعد ظهر ولی عصر ساعت هشت میگه نمیتونم ببرمت خونه

زندگی.خنده.کنان.شاهد.جان.دادن.ماست
مگه چقدردوره؟ چرا من هر طرف نگاه میکنم پر باشگاس؟ ولی پول ندارم برم اسم بنویسم

افرین پر شده همه جا

بعضی هاشون نو اند و با کلاس و گرون

بعضی ها شونم متوسط اند

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.