2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم میگه بعد باشگاه...

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 40 پست
نزدیک خونمون خوب نیستن کوچیک و بو بد زنهای چاق 

اگه محیطش الوده ست نری بهتره 

ولی زنهای چاق نشد دلیل که 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه محیطش الوده ست نری بهتره  ولی زنهای چاق نشد دلیل که

والا 

شده مثل منشی باشگاه ما، میگه خانما بو عرق میاد

خو لعنتی ورزش هوازی می‌کنند،  مسلم ک عرق می‌کنند

بعد باشگاه شون هواکش نداره  

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
حدود  500  شغلش ازاده  نمایشگاه ماشینه

وضعشم که خوبه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

والا  شده مثل منشی باشگاه ما، میگه خانما بو عرق میاد خو لعنتی ورزش هوازی می‌کنند،  مسلم ...

ببین من خودم باشگاه میرفتم ورزشم هوازی طور بود 

خیلی زیاد باید میدویدیم وچون هوگو تنمون بود وقتی کلاس تموم میشد لباسها کاملا خیس بود طبیعتا بوی عرق میومد 

ولی اگه قبل باشگاه بری حموم مطمن باش حتی اگه عرق کنی بوی بدی نمیگیری 

اما خب همه وقت نمیکنن درست قبل از باشگاه برن حموم 

واسه همین این بو رو باید تحمل کنی 

اصلا اگه هوازی انجام بدی و عرق نکنی باید تعجب کرد 

چاق و لاغر نداره همه عرق میکنن 

درمورد جاهم که میگن کوچیکه 

من ی بار به استادم گفتم باشگاه جدیدمون کوچیکه   گف بهونه نیارین خودم تو ی تشک خیلی کوچیک ۱۲ متری تمرین میکردم و الان میبینم که چقد موفقه

فقط تمیزی باشگاه مهمه و بس 

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨