2777
2789
عنوان

حس میکنم اکسم میخواد برگرده

343 بازدید | 23 پست

بچه ها اکسم هر سری با من برمیگرده بعد چند ماه دوباره کات میکنه ی عالمع قولم میده ک ولت نمیکنم وقتی ام ک میخواد کات کنه میگ تو اخلاقت بده من تحمل ندارم چند سالم باهم بودیم هر سری ام اون رفده دو هفتس کات کردیم چند سری بهش پیام دادم رید بهم گف پیام نده منم بلاک کردم رفدم با یکی دیگ ک پسره خیلی خوبیه حس میکنم دوسم داره بهم اهمیت میده الان اکسم حس‌میکنم میخواد برگرده منو از بلاک دراورده بیو غمگین میزاره چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکاااار کنی 

معلومه باید بلاک تمام کنی و بهش بگی ی نفر داخل زندگیت هست که خیلی هم از این بهتره چ دیگ بهت پیام نده 

تماااااااام ...

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بلاک کن بره به جهنم پسره سو استفاده گر 

والا چیزیکه زیاده پسر

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

کاش اکس منم برگرده برینم بهش بلکه دلم خنک شه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
دلم میسوزه همش میگم نکنه واقعا دوسم داره

نه بخدااا نداره من یه دوست داشتم پسره کثافت های می‌رفت با یکی با دختره کات میکرد بعد چند وقت با اون بهم میزد دوباره میومد سمت این که گولش بزنه پسرا همشون بدن اصلا گول نخور هیچ پسری خوب نیس و اینو بدون پسری که به دختری پیام میده اصلا نمیره اونو بگیره میگه یکی رو میگیرم که تا حالا تو عمرش به یه پسر پیام نداده این حرف رو خودم از داداشم شنیدم گفت پسرا اینجورین به اونایی که پیام میدم فقط می‌خوان گولشون بزنن

خدایا شکرت بابت همه چی 
اخه دلم نمیاد

ای من تورو اون دنیا ببینمتتت یه جوری بزنمتتتتت دلم  خنک شه

برین بهش

ببخشید رک حرف میزنم خیلی ببخشید ولی ناراحت نشیاااا 

احمق نباش اگه دوست داشت رابطه رو تمو میکردی 

هر ادمی که ی دختری رو دوست داره بخاطر اون دختر هم که شده غرورشونو میزارن کنار

https://s6.uupload.ir/files/img_4972_6j57.jpeg