بچه ها اکسم هر سری با من برمیگرده بعد چند ماه دوباره کات میکنه ی عالمع قولم میده ک ولت نمیکنم وقتی ام ک میخواد کات کنه میگ تو اخلاقت بده من تحمل ندارم چند سالم باهم بودیم هر سری ام اون رفده دو هفتس کات کردیم چند سری بهش پیام دادم رید بهم گف پیام نده منم بلاک کردم رفدم با یکی دیگ ک پسره خیلی خوبیه حس میکنم دوسم داره بهم اهمیت میده الان اکسم حسمیکنم میخواد برگرده منو از بلاک دراورده بیو غمگین میزاره چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
نه بخدااا نداره من یه دوست داشتم پسره کثافت های میرفت با یکی با دختره کات میکرد بعد چند وقت با اون بهم میزد دوباره میومد سمت این که گولش بزنه پسرا همشون بدن اصلا گول نخور هیچ پسری خوب نیس و اینو بدون پسری که به دختری پیام میده اصلا نمیره اونو بگیره میگه یکی رو میگیرم که تا حالا تو عمرش به یه پسر پیام نداده این حرف رو خودم از داداشم شنیدم گفت پسرا اینجورین به اونایی که پیام میدم فقط میخوان گولشون بزنن