2777
2789
عنوان

حس میکنم اکسم میخواد برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 23 پست
نه بخدااا نداره من یه دوست داشتم پسره کثافت های می‌رفت با یکی با دختره کات میکرد بعد چند وقت با اون ...

اخه پس چرا کش موی من هنوز تو دستشه همش با خدم میگم من بهش بی محلی میکردم ک کات کرد

ای من تورو اون دنیا ببینمتتت یه جوری بزنمتتتتت دلم  خنک شه برین بهش ببخشید رک حرف میزنم خیلی ...

خودمو سرزنش زیاد میکنم همش فک میکنم مشکل از اخلاقم بوده ک اون رفده چون بی محلی زیاد میکردم اونم میگف چرا اینجوری میکنی میگفدم چون بهت اعتماد ندارم اونم میگف من دیگگ نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پس چرا کش موی من هنوز تو دستشه همش با خدم میگم من بهش بی محلی میکردم ک کات کرد

چون کسی تا حالا براش چیزی نخریده دارتش اصلا گول نخور انقدر ساده نباش عزیزدلم همه پسرا نامردن اینو بدون

خدایا شکرت بابت همه چی 
ب من میگف میترسم بری خیانت جنسی کنی بهم😑

گوه زیادی میخوره معذرت می‌خواما این خودش با همه دخترا جنسی و روحی هست میخواد گول تو هم بزنه از من نصیحت دور اینا رو خط بکش گلم بخدا اکثرشون هیز و هوس باز و دختر بازن

خدایا شکرت بابت همه چی 

پسرجماعت عاشق وشیفته دخترا نیستن از زبون چندتا پسرکه نزدیکانم هستن گفتن برای ارامش اعصاب وروانمون  دنبال دوست دخترمیریم ورابطه همین خودشون میگن ما عاشق ودلباخته دخترا نمیشیم دوست دخترا یجوری بهمون ارامش میدن ک رو کارو مشکلاتمون تمرکز کنیم نه بیشتر

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤