2777
2789
عنوان

اسفند آمد....

107 بازدید | 3 پست

اسفند آمد...

و در جیب هایش...

بوی بهار بود...

وکمی غم...از گذر ناگزیر عمـــر...

در جیب جلیقه اش،حبه قند هایی بود تا کام سال کهنه را شیرین کند...که نگیرد دلش...از رفتن که سهم همه است....ادم ها...ماه ها... سال ها...

در جیب کتش کمی شادی بود...کمی امید...کمی عشق...آجیل مخلوط هر سال...

اسفند آمد و بر لبانش لبخند‌گنگی بود...

طفلکی این اسفند را همه بی محلی میکنند...

آنقدر دلش میگیرد که نگـــو...

اما نجابتی ذاتی دارد...به رویش نمیاورد و فقط لبخنــد میزند و متواضعانه سفره هفت سین میچیند...!

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

همیشه عاشق اسفند بودم و هستم

پارسال اسفند رو که قدم میزدم فکرشو هم نمیکردم

اسفند سال بعد.... 

با عشق منتظر باشم

منتظر یه دختر کوچولو 

منتظر یه دختر کوچولو که همیشه تو خیالم موهاشو خرگوشی بستم و لباس زیبای قرمزی تنش کردم و با کفش های عروسکی قشنگش دست تو دستم کنارم راه میره و.....

این اسفند فرق دارد با اسفندهای گذشته..  

البته اسفند دیگری را مثل امسال تجربه کردم... 

اسفندی که هر روزش را با عشق برای اومدن پسر قشنگم لحظه شماری ها کردم

و الآن پسرم مرد کوچک مامان منتظر دیدن خواهر کوچولوش هست چند روز قبل از تولد قشنگ خودش💖

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بماند به یادگار تیکر قشنگم🥺