2777
2789
عنوان

زن بی تربیت اومد مغازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نشنیده میگرفتی،مهم نبود حرفش ،خب حالا فروشنده ندونه طیفی چیه،آسمون به زمین نمیاد که

آخه بی ادب جلو طرف نگو برو هر جا میخای بعد نظرت بده آدم می مونه این حد از بیرسعوری بعضی‌ها در چ حده 

ولی ممنون از نظرت عزیزم

اه چ اخلاق گندی داری بنده خدا مشتری ها دم عیدی

ب تو ربطی ندارد من انلاقم گنده نیا نظر نده اینجا مگه یا تو بودم درست صحبت کن آنقدر بی ادب آدما مثل شما همه جا باید باشن نظر بدن خوش نمیاد بگذر برو نیاز نیست در فشانی کنی همه جا

بخاطریه سلام کردن دلخوری؟خب اونافقط مشتری بودن قرار نیس حتما سلام کنن بهت شمام بنظراعصابت نمیکشه این ...

عزیز کامل بخون روزی هزار نفر سلام نمی‌دن مهم نیس

من امروز رفتم ی مغازه ی بسته کالباسی بود همینجوری نگاش کردم گفتم اینا بسته ای ۳۰هزارن ؟نگو زیرش نوشته بود قیمت هر کیلو۳میلیون با عدد زده بود فروشنده محکم از دسم کشید گفت خوبه ک سوادم داری زده ۳میلیون 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
من امروز رفتم ی مغازه ی بسته کالباسی بود همینجوری نگاش کردم گفتم اینا بسته ای ۳۰هزارن ؟نگو زیرش نوشت ...

یا خدا اونا خیلی بی ادبان بنظرم 

من اصلا ب هیچکی توهین نمیکنم 

اما اون خانم واقعا حرفش زشت بود ادعا هم داشت

من امروز رفتم ی مغازه ی بسته کالباسی بود همینجوری نگاش کردم گفتم اینا بسته ای ۳۰هزارن ؟نگو زیرش نوشت ...

چه بیتربیت .....با مشتری مگه اینجور رفتار میکنند .

من فقط یکی دو جا فروشنده بی خود دیدم .خیلی بداخلاق خیلی پر رو.به مشتری اخم و تخم میکنند .ادم میره دیگه داخل اون مغازه نمیشه.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

واسه کمک اصلا نرید .یا میرید نسبت به مشتری خیلی با احترام باشید .وگرنه صاحب مغازه ورشکست میشه .

عزیزم مشتری آدم باشه منم خوش رفتارم آدما بی شخصیت باید ادب بشن فک میکنن چون ما فروشنده هر چی از دهنشون برسه باید بگه 

اگرچه همچنین آدمایی خیلی کم هستن 

شما ی جوری صحبت می‌کنی انگار من بهش بی احترامی کردم خانم محترم 

من ک چیزی نگفتم 

اون خانم شخصیت داشته باشه و درست صحبت کنه 

بعد هم همچین مشتری اصلا لازم نیست بیاد از ما خرید کنه خداروشکر ما مشتری خودمون داریم 

عزیزم مشتری آدم باشه منم خوش رفتارم آدما بی شخصیت باید ادب بشن فک میکنن چون ما فروشنده هر چی از دهنش ...

شما صاحب مغازه اید

چه بیتربیت .....با مشتری مگه اینجور رفتار میکنند . من فقط یکی دو جا فروشنده بی خود دیدم .خیلی بداخل ...

من نمی‌دونم شما چرا فک میکنید مشتری هر چی از دهنش میرسه باید ب ما بگه 

بعد ما هم چون مشتری از دست ندهیم باید دهنمون ببندیم چیزی نگیم 

والا من حرف بدی نزدم ولی شخصتم اجازه نمیده وقتی کسی بی ادبی می‌کنه ساکت بمون 

جواب همچین آدمایی باید داد 

گفتم ک من کمک همسرم اومدم  باید حتما بیاید تو این کار ک بدونید اعصاب ما چقدر بهم میریزم چ برسه ...

خواهش میکنم واسه کمک نرید .من خودم هم فروشنده بودم .میدونم کاری به مشتری و اداشون نداریم .نظر و متلک اونها هم محترمه .چون من صاحب کار خودم بودم ....دستفروش هم بودم