2777
2789
عنوان

زن بی تربیت اومد مغازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 63 پست

اعصاب مردم به خاطر قیمتا و شلوغی خیابونا داغونه زیاد به دل نگیر البته حق داری ناراحت باشی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا ببخشید متوجه نشدم ، اعصابم خرده خیلی 🥲

اگر سر چنین چیزی کع خیلی الکیه انقدر عصبی میشید پس ادم حساسی هستین اسیب میبنید اینجوری رو‌ خودتون کار کنید سعی کنید بیخیال باشید با حرف اونا چیزی از شما کم نمیشه 

نیاز نیست مطالعه کنم چون شغل من نیس اومدم ی ماه برم طرحها ک میاد باید کارت باشه من کارم نیس لطفا هست ...

من رفتم پیش پسرعموم کار کنم بلد نبودم کپی برای ارباب رجوع بگیرم اونا اینقد باحال بودن ک خودشون یادم دادن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

متاسفانه یه سری ادما تمام مشکلات زندگی و کمبودها و متلکهایی که شنیدن رو جمع میکنن و یه ادم آروم یا محترم که پیدا میکنن میگن خب این اهل جنگ نیست بذار من اینجا تخلیه بشم.

همه ی این برخوردها ناشی از مشکلات شخصی و عقده های زندگی این ادماست.

قاشق نشسته

گل نه تنها تو همین مغازه 

همه جا آدمی هست که ملاحظه و مدارا کردن بلد نباشه و شعور پایین داشته باشه 

باید قبول کنی هست و خودت رو کمتر حساس کنی

همین حرفی که به تو زد 

به صد نفر دیگه هم میزنه 

و صد نفر دیگه هم به همون میزنه

الکی خودت رو حساس نکن

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

ما عادت کردبم به این مشتریها 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

منم بلد نیستم، حتی رنگا و جنس پارچه ها رو هم نمیدونم. تازه دلم میخواست لباس بیارم برا فروش🤣

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️