2777
2789
عنوان

تجربه

57 بازدید | 10 پست

بچها خیلی دلم میخاد بدونم بعد از مرگ چ اتفاقی میفته و چجوریه؟برنامه زندگی پس از زندگی رو پارسال نگاه میکردم فاز برداشته بودم دلم میخاس منم تجربه کنم داستان برنامه رو خیلی در این باره کنجکاوم کیا مث منن بیاین یکم حرف بزنیم !

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

آخرت خیلی خیلی فرق داره جسم مون اصلا این نیست یعنی با این جسم نمیریم مثلا زمان معنا نداره 

البته اگر اعتقاد داشته باشید 

اونایی که اعتقاداتشون فرق داره ریپ نزن 

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم اطلاعات بیشتری داشته باشم از زندگی اون دنیا

کتاب زیاد هست بخوای بخونی

من با چیزایی که تا الان خوندم فهمیدم دنیای بعد مرگ خیلی خیلی شگفت انگیزه خیلی قشنگ تر از فیلم های تخیلی انیمیشنی ک تو بچگی میدیدیم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منم خیلی دوست دارم اطلاعات بیشتری داشته باشم از زندگی اون دنیا کتاب زیاد هست بخوای بخونی من با چیز ...

واقعا؟

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
واقعا؟

آره خیلی

حتی باور اون همه علم و قشنگی هم سخته با دنیای الان ما

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

آخرت خیلی خیلی فرق داره جسم مون اصلا این نیست یعنی با این جسم نمیریم مثلا زمان معنا نداره  الب ...

بله درسته چرا اعتقاد نداشته باشیم چیزیه ک تو تلویزیون و ...هم شنیدیم و دیدیم

آره خیلی حتی باور اون همه علم و قشنگی هم سخته با دنیای الان ما

انشالله که جز خوبان باشیم

انشالله که جز خوبان باشیم

انشاالله