2777
2789

ی شامپو معرفی کنید که هم ریزش مو رو قطع کنه هم تقویت کنه هم لخت کنه 

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...

شامپو تویه ریزش مو اصلا تاثیر نداره مطمئن باش 

از بین شامپوها از کلیر فقط خوشم میاد 

البته دوست عزیز از ۳ ماه یبار شامپوت رو عوض کن ، چون اگه موهات بهش عادت کنه خوب نیست باعث ریزش میشه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم موهام به شدت میریزه دکترم یه شامپو معرفی کرده استم سل گفت خیلی خوبه.گرفتم ببینم اثر داره یا نه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
شامپو هد اند شولدرز دو کاره اصل آلمان.. 600 تومنه 😁

سایزش بزرگه ؟ اگه واقعا تاثیر داره و ارزش داره تا بخرم 

یعنی مردم بی کارن میرن کراتین و پروتئین تراپی و مزو و مکمل های گرون می خرن؟ اگه بود یه شامپو میزدن دیگه

من برای ریزش مو شامپو اورال بنفش می زدم باورم نمیشد اثر کنه ولی کرد

برای لختی و نرمی ترمیم هم کرم موی لافارر می زنم خیلی خوبه از دنس هیر هم زده جلو.

برای تقویت هم هیرتامین یا ارزون تر می خوای هیرویت بگیر

یعنی مردم بی کارن میرن کراتین و پروتئین تراپی و مزو و مکمل های گرون می خرن؟ اگه بود یه شامپو میزدن د ...

خودم موهام صاف و نرمه در اصل  ولی شامپوهای الکی که میزنم وز و موج دار میشه واسه این گفتم مو رو لخت کنه 

ممنون بابت راهنماییتون 💓

بزرگه و تأثیرش هم عالیه. شامپوهای هد اند شولدرز محشرن.😉 در کنارش مکمّل هیرویت هم استفاده کنی م ...

ممنون عزیزم 🤍