2777
2789
عنوان

هنوز مجرد موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 78 پست
خیلی هم دیره ، تموم هم سنام یه بچه دوساله دارن دومی هم توراهه ، اما من هنوز اندر خم یه کوچه ام،🥺

هر کسی هم میاد خواستگاریم چشمش دنبال چندر غاز حقوقیه که من دارم ، هیچ کس منو به خاطر خودم نخواست 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

عزیزم الان خیلیییییییییی زود که به خاطر ازدواج نکردن افسرده و خسته و گریون باشی.  تجربه خودمو ...

سرنوشتو خودمون میسازیم 

کاشکی این حرفارو زودتر میفهمیدم 

چه جاهایی با عجله و استرس و عصبانیت و عدم توکل بخدا خراب میکنیم بعد میگیم سرنوشت 

البته خدا هرکاری کنه به نفع ماست میخواد مارو رشد بده اگه همون بار اول مقاومت نکنی درسو بگیری پیروز شدی

اگه مثل من مقاومت کنی دیر پیروز میشی مثلا من چندبار خدا خواست بهم بهمونه وابسته نشو در روابط گوش نمیکردم و هربار امتحان سنگینتر 

چرا همون بار اول درست نگیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی هم میاد خواستگاریم چشمش دنبال چندر غاز حقوقیه که من دارم ، هیچ کس منو به خاطر خودم نخواست&nbs ...

شما مردو بخاطر چی انتخاب کردی؟؟

شاید این نگاه خودمون باشه که فکر میکنیم طرف بخاطر حقوق بامونه؟؟

شما مردو بخاطر چی انتخاب کردی؟؟ شاید این نگاه خودمون باشه که فکر میکنیم طرف بخاطر حقوق بامونه؟؟

خب مرد باید حقوق داشته باشه ولی برایخزن اجباری نیست 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

هر کسی هم میاد خواستگاریم چشمش دنبال چندر غاز حقوقیه که من دارم ، هیچ کس منو به خاطر خودم نخواست&nbs ...

مثال برات بزنم 

قبلا باکسی بودم که نیتش چون شاغل بودم چرا؟

چون نشستم فکر کردم  دیدم نیت هردومون مثل همه منم میخواستم فقط متاهل بشم 

پس نشون میده باهرنیتی طرف شخص بری اونم با نیت متفاوت میاد سمتمون و این بد نیست 

به هرحال هرکسی یه ملاکایی دوست داره یه صفتایی مدنظرشه که انتخاب میکنه یاحقوق یا زیبایی یا خانواده یا تحصیلات هرچی....

مثال برات بزنم  قبلا باکسی بودم که نیتش چون شاغل بودم چرا؟ چون نشستم فکر کردم  دیدم ن ...

من خیلی از اینکه بخاطر شغلم میان سمتم ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که چرا شرایطشون به من نمیخوره ، از این قلبم درد میگیره ، 

من خیلی از اینکه بخاطر شغلم میان سمتم ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که چرا شرایطشون به من نمیخوره ، ...

ببین بخدا شاید حرفم خنده دار باشه ولی همیشه بین دوستام میگفتم من از پسر سفید و یا قد کوتاه یا پسری که کارش ازاده متنفرم دقیقا همونا میان سمتم 

نفهمیدم این دیگه چه رازیه 😅

الان فقط تمرکز میکنم روی ویژگی هایی که دوست دارم و سپردم بخدا 

دارم روی خودم کار میکنم توکلم ضعیفه 

من خیلی از اینکه بخاطر شغلم میان سمتم ناراحت نیستم ، از این ناراحتم که چرا شرایطشون به من نمیخوره ، ...

مثلاً یکیشون بود از وقتی دبیرستان بودم مدام از من خبر می‌گرفتند کنکور قبول شدم یا نه، به محض اینکه کارمند شدم اومدن خواستگاری و ادعا هم میکردن که ذره ای به خاطر شغلم منو نمیخوان منو به خاطر خودم میخوان، حالا پسرشون چی بود؟ یه پسر وابسته که حتی نمیتونست یه هزاری هم دربیاره ...

تعریفت ار پاک بودن تجربه نکردن و دوست پسر نداشتن و سرکوب نیازه؟

همین چیز کمیه تو این دوره و زمونه؟

ببین بخدا شاید حرفم خنده دار باشه ولی همیشه بین دوستام میگفتم من از پسر سفید و یا قد کوتاه یا پسری ک ...

چند سالته ؟

چند سالته ؟

الان که به این سن رسیدم میگم کاش اولین خواستگارم هر چی که بود رو قبول میکردم اینطوری این‌همه حرص نمی‌خوردم ، میترسم تنها بمونم آخرش ، ای خدا،شما هم یکی رو انتخاب کن بره، 

تعریفت ار پاک بودن تجربه نکردن و دوست پسر نداشتن و سرکوب نیازه؟

من مخالف تجربه کردن نیستم

ولی بشرط اینکه دختر قوی باشه توی رابطه اش محدودیت داشته از خودش مایه نذاره بعد پشیمون بشه ارزش خودشو از دست نده

وابسته نشه تا نقاط ضعف و قوت خودشو بشناسه بدونه چه مردی میخواد

تا بهتر بتونه انتخاب کنه اعتماد به نفس خیلی مهمه