2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم گفتم شام چی میزاری دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 20 پست
تو غذا درست کن اون ظرف بشوره  شاید از آشپزی بدش میاد  دو روزه دیگه ، میگذره می‌ره این بچ ...

بدرک که بدش میاد،مگه خونه خودش غذا درست نمیکنه،والا همش میاد از غذاشو همه چیش تعریف میکنه موقع عمل تنبلترینه یاواسه مانمیکنه

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدرک که بدش میاد،مگه خونه خودش غذا درست نمیکنه،والا همش میاد از غذاشو همه چیش تعریف میکنه موقع عمل ت ...

برا چی اونا رو با خودتون بردید اگه کار برا شوهرته؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
منم خواهرشوهرام اینجورین یعنی میگن ما بشینیم عروس بشه کلفت شوهرمم لنگه اوناست ولی من واسه کلفتی شو ...

چقدددر شبیه منی البته مال مابیشترن،اینم کوچیکست،ولی8سال ازمن بزرگتره،دقیقا بامنم همینجوری رفتارمیکردن توخونشون،الان دیگه مادرشون فوت شده اجازه نمیدن کسی بره خونشون میگن همش واسه ماست،بابای بدبختشونم مریض افتاده خونه،انترا

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
من حس بدبهم میده یکی کارنکن دایم بهم دستور بده کارت خساب منو میگیره واسه خودش وسیله میخره،چون شوهرم ...

اونا که نمیتونید  درست کنید فقط دعوا میشه یا اینکه نباید باهاشون رفت وآمد کنید  بعدش غذا فقط اندازه خودتون درست کنید  فقط کارهای خودتون را بکنید

💖عشقم خانواده ام💖