2777
2789
عنوان

نقد کردن چک💶💵

537 بازدید | 3 پست

سلام به دوستان عزیزم خواستم که راهنمایتون کنم و اشتباهی که من کردم رو شما اصلا نکنید

اگه کسی بهتون چک داده و گفته که برید نقدش کنید اول بپرسید که حسابش پول هست یانه 

بعدش چکو بردارین برید بانکی که خودتون حساب دارین 

فرقی نمیکنه که چه بانکی باشه شعبه بانک خودتون برید

چون من ملی بودم و شعبش هم مثلا انقلاب بود من نمیتونم برم یوسف آباد نمیدونم چرا واقعا ولی خب من رفتم گفتن برید همون شعبه که روی کارت بانکی‌تون هس

چکو پشت نویس کنید

اگه پشت چکو نگاه کنید می‌بینید که چک دو قسمته 

قسمت پایین رو مشخصاتتون رو بنویسید

لطفا لطفا اگه خیلی به پولتون احتیاج دارین قبل از ساعت ۱۱صبح برید ترجیحا ساعت ۹صبح برید که ساعت ۳ بعدازظهر پول تو حسابتون باشه

نه که مثل من ساعت ۱۲برید وگرنه پول فردا بعدازظهر میاد حسابتون. 

اینم از تجربیات من لطفا اگه تونستم کارتونو راه بندازم واسم صلوات و دعای خیری کنید 

متاسفانه بعضیا هستن که میگن چک واسه کدوم بانک طرف مثلا میگه ملت ،اگه شما حسابی تو بانک ملت نداشته باشید بهتون بگم که الکی رفتید 

برید شعبه بانکی که خودتون حساب دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.