2777
2789
عنوان

چرا سلیقه ها انقد بده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 152 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا بشم  شبی یکی که انگار فشار خونش افتاده و بی حاله خوبه؟ حالا شما ب خودت نگیر 😂🥴

من واسه چی باید به خودم بگیرم ؟!

اره اون خیلی بهتر از آدمی مثل شماعه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

از نظر من انسانها همه زیبایی مختص خودشونو دارن واینکه شما چهره ی وحشی میپسندی یکی دیگه شای ...

اصن چهره وحشی چیه😑🤣

مظلوم چیه🤣

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

سلیقه ها بد نشده ولی اون آدمی که میاد از این سوالا می پرسه شک نکن که احساس خود کم بینی یا اعتماد به نفس پایینی داره

حالا فرض کن چند نفرم بیان بهش بگن زشتی چه فاجعه ای تو اعماق وجود این فرد به وجود میاد؟ به نظرم مردم به فکری داریم که حقیقتو نمی کوبن تو صورت طرف و با ملاحظه رفتار می کنن تا قلب یه نفر نشکنه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

متوجه منظورت نمیشم آمار رسمی رو از کجات درآوردی؟ منبع: به خدا راست میگم 

تو بازیگرا هر چی مظلوم تره حتی اگر قیافه پنداشته باش طرفدار داره نمونش همین ترانه علیدوستی

من به خودم اجازه نمیدم به هیچ کس بگم زشت امیدوارم شمام درکت ببری بالا!!!!!😊

دقیقا تو کشورهای اروپایی چهره ها خیلی طبیعی و باارایش کم همونجوری که هستن خودشونو دوست دارن   

مثلا تو بازیگرا هر کی چهرش مظلوم باشه میکنم نماد زیبایی اونایی ک یکم شروع شیطون میخون هر چقدرم زیبا ...

اینطور نیس آمارت اشتباهه🙃

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)