2777
2789
عنوان

خانما زندگی بدون ماشین سخته؟

986 بازدید | 50 پست

سلاممم. عشقم وضع مالیش خوب نیست اونقد. دیشب بهم گفت بتونم فوقش خونه بخرم اگه نتونم خونه کرایه میکنم گفت پولم واقعا نمیرسه به ماشین‌. منم بهش گفتم اشکالی نداره ماشین مهم نیست اونقد بعدا هم میشه خرید. 

به دختر خالم که صمیمی هستیم باهم بهش گقتم اینو گفت خاک تو سرت زندگی بدون ماشین عذابه و... 

نظر شما چیه ؟ شما که تجربه زندگی تون بیشتر از منه

دختر تابستونی 🌿

برا منی که عشق ماشین هستم اره سخته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا زندگی بدون ماشین عذاب نیست. ماهم نداریم داشتیم فروختیم پول نیاز شدیم الانم زندگیمون روال. هیچ مشکلی هم وجود نداره. دوتا پای سالم داری پیاده میری😊

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تو این دور و زمونه کسی بتونه خونه بخره بنظر من وضع مالیش خوب حساب میشه😅بعدشم کسی ک تونسته خونه بخره ...

والا هنوز ک پولی نداره امید داریم فقط معجزه بشه

دختر تابستونی 🌿

والا ما هم ماشین نداریم ولی چون خونمون مرکز شهره و به همه چی دسترسی داریم زیاد سختمون نیست اما اگر اهل سفر و گشت و گذارید و از پیاده روی خوشتون نمیاد بله شاید یه کم سخت بشه براتون

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
اگه میتونه خونه بخره حالا اشکالی نداره یه مدت بی ماشین باشید اگه خونه هم نمیتونه بخره چون گفته شاید ...

خداکنه بتونه خونه بخره دعا کنید واسم🙂 

دختر تابستونی 🌿