2777
2789
عنوان

دروغ شوهرمو از کجا بفهمم

243 بازدید | 22 پست

بی نهایت آدم دروغ گویی هست اول اینو بگم ۴ سال پیش مغازه خریده به من نگفته خودم امسال فهمیدم و یه عالمه دروغهای دیگ در این حد به این بزرگی و پنهون کاری الان۴ ساله میگه یارانمون رو قطع کردن من باورم نمیشه از کجا میشه فهمید برامون میریزن یا نه آیا کد یا شماره ای هست که بشه استعلام گرفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یارانه رو میخوای چیکار خودتو درگیرکنی ؟ازش چیزای بزرگتر بخواه وقتی داره 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بروسایت حمایت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم  شما خودت میفهمی شوهرت دروغ گوعه و پنهان کاره 

تا الان چکار کزدی ؟  اعتراض  کزدی‌ ؟‌جلوش واستادی یا ازت معذرت خواهی کرده؟

فرض کن بدونی بازم داره دروغ میگه چه نفعی برات داره ؟؟‌ اون که داره راه خودشو میره  گلم    ندونی بهتره 

خدا نکنه مردی پنهون کار باشه  با فهمیدنای تو فقط  اعصابت ب هم میریزه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
یارانه رو میخوای چیکار خودتو درگیرکنی ؟ازش چیزای بزرگتر بخواه وقتی داره 

مگ میده اخه بهش بگی میگه ندارم یارانه ام نمیخوام میخوام بفهمم دوباره دروغ گفته یا نه؟

مگ میده اخه بهش بگی میگه ندارم یارانه ام نمیخوام میخوام بفهمم دوباره دروغ گفته یا نه؟

بیخود کرده گفته ندارم یارانه م نمی‌خوام.

وظیفشه باید خرجتو بده 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
عزیزم  شما خودت میفهمی شوهرت دروغ گوعه و پنهان کاره  تا الان چکار کزدی ؟  اعتراض &nb ...

اره اعصابم خورد میشه ولی باید بفهمم تو زندگیم چی میگدره این خانوادش همه چیزو میدونن دیشب پدر شوهرم زنگ زده به من که فردا برو از کالا برگت با یارانه استفاده کن اگه قطع بود اون میدونست

چ دلیلی برای دروغ و پنهان کاریاش داره؟؟ وقتی فهمیدی چی گفت؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻