برای دسر من اینو خوردم خیلی خوشم اومد : لایه زیرین پودینگ کاکائویی که داخلش تیکه های موز بود و لایه رویی ژله پرتقال که داخلش دونه انار بود
برای پودینگ کاکائو ؛ یه بسته یا اگه بیشتر میخوای دو بسته پودینگ کاکائو بخر با یه کم پودر یا ورق ژلاتین ... شیر لازم داری برای قاطی کردن با پودر پودینگ و عین فرنی هم میزنی ژلاتین هم اضافه میکنی یه مقدار ، به غلظت که رسید زیر گاز رو خاموش میکنی تو ظرف مورد نظرت میریزی موز رو یا داخلش میریزی هم میزنی یا روش میچینی و میذاری سرد بشه بعد میذاری یخچال تا فردا
فردا صبح انار رو دون کن ، ژله پرتقال رو اماده کن و روی مواد دیروزی بریز
البته این که میگم فردا ، امروز هم میتونی همه رو انجام بدی من فرض رو بر این گذاشتم عصر امروز بخوای کار رو شروع کنی