2777
2789

دوست شوهرم با خانومش فردا شب میخوان برای اولین بار دارن میان خونمون 

خیلی برام مهمه که پذیرایی شیک بکنم ازشون 

برای سر سفره شام چی دسر بذارم که باکلاس باشه؟ 

مثلا میخوام سالاد سزار هم درست کنم ولی بنظرم کمه دیگه چیا بذارم تو چشم و شیک باشه 

ممنون میشم کمک کنین

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام چلوگوشت زعفرانی بذار خوبه، پاناکوتا هم تو قالب درست کن برگردون و ژله تک نفره رنگی رنگی بذار، سبزی خوردن ،اینا سفره رو خوش رنگ میکنه،مخلفات سفره هم ک بستگی ب غذات داره.

رومیز هم ک از اول شیرینی و میوه و اجیل باشه .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

برای دسر من اینو خوردم خیلی خوشم اومد : لایه زیرین پودینگ کاکائویی که داخلش تیکه های موز بود و لایه رویی ژله پرتقال که داخلش دونه انار بود

برای پودینگ کاکائو ؛ یه بسته یا اگه بیشتر میخوای دو بسته پودینگ کاکائو بخر با یه کم پودر یا ورق ژلاتین ... شیر لازم داری برای قاطی کردن با پودر پودینگ و عین فرنی هم میزنی ژلاتین هم اضافه میکنی یه مقدار ، به غلظت که رسید زیر گاز رو خاموش میکنی تو ظرف مورد نظرت میریزی موز رو یا داخلش میریزی هم میزنی یا روش میچینی و میذاری سرد بشه بعد میذاری یخچال تا فردا

فردا صبح انار رو دون کن ، ژله پرتقال رو اماده کن و روی مواد دیروزی بریز

البته این که میگم فردا ، امروز هم میتونی همه رو انجام بدی من فرض رو بر این گذاشتم عصر امروز بخوای کار رو شروع کنی

عجب 
شلم چلوگوشت زعفرانی بذار خوبه، پاناکوتا هم تو قالب درست کن برگردون و ژله تک نفره رنگی رنگی بذار، سبز ...

ممنون عزیزم بابت پیشنهادت

دسر پودینگو بیسکوییت درست کن خیلی خوشمزه 

لاش موزو گردو خرد شده بزار چند ساعتم بزار یخچال بمونه جا بیوفته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

برای دسر من اینو خوردم خیلی خوشم اومد : لایه زیرین پودینگ کاکائویی که داخلش تیکه های موز بود و لایه ...

مرسی عزیزم بابت پیشنهادت

دسر پودینگو بیسکوییت درست کن خیلی خوشمزه  لاش موزو گردو خرد شده بزار چند ساعتم بزار یخچال بمون ...

مرسی بابت پیشنهادت