2777
2789

بابام گفت بخاطر خودت میگم هم سی میلیون خرج کردی نمی‌خونی 

هم پولامون می‌ره هم مسخره کل فامیل میشی ولی تقصیر من نیست تا اومدم شروع منم خواهرم زایمان کرد تا این تموم شد آپاندیس زنداداشم ترکید بچه های اینو نگه داشتم 

الآنم هر روز زنگ میزنن بیا بچه هامون ببر نگهدار نمیرمم بچه ها می‌شینن خونه گریه میکنن

به بابام گفتم بهشون بگو مگ من کنکور ندارم بهشون بگو تند تند زنگ نزنن به من 

دارم دیوونه میشم جالبه تا الان سکته نکردم شما وقتی پشت کنکوری بودین چیکار میکردین؟؟من الان چهار ماه بیشتر وقت ندارم دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری گلم، این کارا وظیفه تو نیست، و صد البته حرفای پدرت هم باعث این استرس و بی خوابی ها شده، با خانوادت صحبت کن، بگو من نمیتونم  توی طلایی ترین شانس زندگیم  شمارو هم همراهی کنم، کنکور یه شانسه، نذار این شانسو ازت بگیرن، برو توی اتاق اگر لازم شد تا شب هم بیرون نیا، گوشیتو خاموش کن، جرعت داشته باش، شجاعت به خرج بده،حرفامو خوب گوش کن، اگر سوالی هم داشتی بپرس ازم

اونی که میتونه تورو نجات بده،،، تصویرش توی آیینه ست🦋

عزیزم هنوز فرصت داری 

دیگه جواب تلفنشونو نده و بپیچون و بشین خونه بخون

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
تا الان فقط ۵۰ ملیون خرج کلاس و مشاورم شده کتاب و پانسیون جدا ولی اصلا نمیتونم مثل قبل باشم هرچی ب ...

خیلیی سخته آخه از استرس فکر میکنم پاهام دارن بی حس میشن

آدم باید علویت زندگیش خودش باشه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️