2777
2789
عنوان

طلا بدون اجرت (راهنمایی)

699 بازدید | 15 پست

خانما من زیاد سر در نمیارم از این چیزا 

میخوام طلا بگیرم شکل و ظاهرش مهم نیست نمیخوام استفاده کنم برای سرمایه میخوام

طلای بدون اجرت (دسته دوم)

خطرناک نیست خریدنش؟بعد این که راحت فروش میره دردسر نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازون سوالا بود. خیر خطری نداره سراسر سود هست. طلا هست بدون اجرت ساخت و مالیات. خیلی راحت هم فروش میر ...

تجبربه ای ندارم ۱۹ ۲۰ سالمه ی بار اخه شنیدم تو فامیل ک بدون اجرت طلای خالص نیست تعجب کردم😁سنم کمه هنوز تجربه ندارم میترسم یکم چون ب کسیم نمیخوام بگم نگرانم

مرسی عزیزم

تجبربه ای ندارم ۱۹ ۲۰ سالمه ی بار اخه شنیدم تو فامیل ک بدون اجرت طلای خالص نیست تعجب کردم😁سنم کمه ه ...

تو فامیل های ببخشید خیلی بی سواد بودن. برو بدون‌ اجرت بگیر خیالت راحت ما همیشه میگیریم البته جای آشنا بری بهتره 

فقط بین ۵ تا ۷ درصد سود مغازه دار هست که اینش بده و ممکنه بعضی طلاهایی میخری داخلش یکم مفتول یا مس د ...

عه

اره‌همینو شنیده بودممممم الانم گفتم 

خب چیکار کنم؟کسی باهام نیست تنهام جای خاصی هم سراغ ندارم بگم معتبره مثلا

از کجا بفهمم

عه اره‌همینو شنیده بودممممم الانم گفتم  خب چیکار کنم؟کسی باهام نیست تنهام جای خاصی هم سراغ ند ...

بعضی طلاها هست طرح سیاه قلم اونا میگن لاک داره موقع فروش کم میکنن یا مثلن گردنبندی که من خریدم داخل قفلش یه سیم بود بردم جای دیگه گفت موقع فروش باید آتیش بخوره سیم توشه خلاصه باید حواست باشه

عه اره‌همینو شنیده بودممممم الانم گفتم  خب چیکار کنم؟کسی باهام نیست تنهام جای خاصی هم سراغ ند ...

سلام عزیز،اگه میخوای استفاده کنی طلا بدون اجرت بگیر ولی اگه میخوای بزاری خونه طلا شکسته بخر ،آخه طلا بدون اجرت 7درصدمغازه دار میگیره ولی طلاشکسته 2درصد میگیره

تجبربه ای ندارم ۱۹ ۲۰ سالمه ی بار اخه شنیدم تو فامیل ک بدون اجرت طلای خالص نیست تعجب کردم😁سنم کمه ه ...

خود طلافروشی بهتون فاکتور بده مشکل نیست

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
😑ای بابا   جای معتبری سراغ داری تو تهران؟

یه جا هست تو بازار اون پاساژ زیرزمینیه اسمش سیدمهدی هست

من و دوستام از اونجا طلا گرفتیم

یکی دیگه هم بهم معرفی کردن ولی هنوز نرفتم همون پاساژه میگن پلاک ۶۰ معروفه

طلای نو هست ولی ۷ درصدی

وقتی رفتی کامل خودت بپرس با همه چی ۷ درصد یا نه . دست اخر ۱۴ ۱۵ درصد میشه

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️