2777
2789
عنوان

بهم شک کردن

254 بازدید | 13 پست

من عملا اهل هیچی نیستم حتی سیگارهم نمیکشم جدیدا چشمام خیلی سرخ میشه بیرون میرم باد میخوره سرخ سرخ کاسه خون میشه از خواب بیدار میشم همینطور از حموم میام بیرون و ... دیشب دیدم بابام سریع بعد من اومد تو حموم گفتم این چه حرکتیه گفت من که خر نیستم میدونم داری یه غلطی میکنی چی میکشی عصبی شدم گفتم تست اعتیاد بگیرید این چه حرفیه میزنید بخدا نمیدونم چیکار کنم خانواده فکرشون راجبم درست شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این موقع خونه نیستی  خب بااین کارات معلومه بنده خداها شک میکنن توروخدا سر ب راه باش نمیدو ...

27 سال سن دارم با این سن حق ندارم یک شب خونه دوستم بخوابم؟ در ضمن بحثمون شده که پست زدم

منم بعد حموم چشام سرخ میشه نمیدونم ب هاطر اب داغه فشارمه چیه... ولی ت دیگ زیادی چشات داره سرخ میشه ی دکتر برو .. دایی منم چشاش سرخه ی قطره میندازه سفید میشه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
خب برا چشمات یه دکتر برو .. یقینا چکاپ مینویسه .. یا ممکنه فشار چشم داشته باشی با حرف خانوادت کاری ن ...

چشم پزشک میرم ولی واقا مسئلم این نیست من پدرمو میشناسم به خاطر اتفاقایی که برای برادرش افتاد حساسه به هیچ خداییم راضی نمیشه غیر اینکه دستشو بگیرم برم تست اعتیاد بدم

اینجا مجمع دکترا و مشاورا نیس . اینجا سایت بارداری و حرفای خانومانس .. شمام برو سرکار بعدشم برگرد خونه . زندگی کن . یا ازدواج کن برو خونه خودت

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏