2777
2789
عنوان

فر‌رفتگی نوک سینه نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروزعصردکتربودمانشون ندادم

🙄🙄🙄🙄🙄پناه بر خدا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سلام عزیزم . اولاً اصلا نترس . بعدش حتما دکتر برو . ترس رو بزار کنار و حتمااااا برو . 

نشونه رو جدی بکیر و واقع بین باش . چون حتی اگر خدایی ناکرده به قول خودتون سرطان هم باشه که انشاالله نیست . زود تر درمان رو شروع کنید بهتره . هر چند ک آرزو میکنم از ته قلبم هیچچچ مشکلی نباشه🥲❤️

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

شما ک جز خانواده های ریسک هستین

باید چکاپ منظم ۶ ماه یکبار  داشته باشید..

ترس مگه چیزیو درمان میکنه؟ الانم ممکنه از تغییر وزن باشه

ممکنه کیست باشه یا هرچی..

حتما در اسرع وقت سونو‌سینه بشید

💕

عزیزم حتما برو دکتر 

اگه نمیری واقعا ،خواهر من کیست بدخیم داشت تو سینه اش فرو رفتگی نوک داشت 

خدا خیرش بده یه خانمی نی نی سایت گفت نوره سنتی هر ۱۰ روز بزن 

بعد ۴ ماه آزمایش داد کل کیست از بین رفته بود نوک سینه هم درست شد دیگه فرو نرفت

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نوک سینه ارثیه برای من مثل مادرم همیشه نوک برجسته داره حتی دوران مجردی برای خواهرم مثل عمه هام نو ...

این باحرف من فرق داره 

منم همیشه نوک داشتن وبزرگ ولی الان چندوقت قشنگ نوک سینم میره داخل ومث ناف که گودهست اونجورمیشه

شما ک جز خانواده های ریسک هستین باید چکاپ منظم ۶ ماه یکبار  داشته باشید.. ترس مگه چیزیو درمان ...

خیلی سخت 

اگه میدونستم ارثی داریم هیچوقت ازدواج نمیکردم 

نمیذاشتم بچع داربشم😔

خیلی سخت  اگه میدونستم ارثی داریم هیچوقت ازدواج نمیکردم  نمیذاشتم بچع داربشم😔

نمیشه گفت ازث دارید

به شما میگن های ریسک .خانواده مادربزرگ من همه با سرطان فوت سدن ولی ایشون ۹۰ سال عمر کرد بر اثر کهولت سن فوت شد.

چون به شدت پیگیر بود و روحیه بالا و تحت نظر دکتر.

💕