2777
2789
عنوان

فر‌رفتگی نوک سینه نشونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 49 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارسال چندبارشدولی به این شدت نبود الان دوسه ماه مدام اینجور

وقتی تو ارثتون بیماری هست حتما باید پیگیزی کنی عزیزم

از چی میترسی

هرچیز خوب و بدی درمان داره

ولی به شرطی که سریع بری دکتر

برا توهم ایشالا که هیجی نیس نگران نباش ولی دکترو همین فردا برو 

۹۹٪ مواقع نگرانی های ما اتفاق نمیفتن

پارسال چندبارشدولی به این شدت نبود الان دوسه ماه مدام اینجور

وقتی سابقه دارین اصلا پشت گوش ننداز. حتما ۶ماه ی بار یا نهایت سالی ی بار برو ماموگرافی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اصلاتاحالانرفتم مامانم باسرطان فوت شدداییم دخترعموم

خیلی کارت اشتباهه

همین فردا برو دکتر. اصلا پشت گوش ننداز

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

[QUOTE=329287309]وقتی تو ارثتون بیماری هست حتما باید پیگیزی کنی عزیزم از چی میترسی هرچیز خوب و بدی درمان داره ولی ...[/QUOTEدوست ندارم برم دکترخسته شدمه دیگ ازدکترودارو😞