2777
2789
عنوان

وای ادمو از ازدواج پشبمووون میکنن اخه به شما چه

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 99 پست
شما دقیقا چکارکردی چی گفتی بهش منم زخم خوردم اخه

یه روز ک گفت فلانی حامله شده میدونستی؟؟

منم گفتم خب ب من چه؟!(میخاستم از قصد دعوا درست بشه)

گفت چرا اینجوری حرف میزنی؟

گفتم خسته شدم انقد ک دارید تو زندگیم دخالت میکنید میرم ب خانوادم و کل اطرافیان میگم ک فضولی هات اخرش باعث خراب شدن زندگی منو شوهرم میشه و.... دیگه یکی اون گف یکی من گفتم بحث بالا گرفت ولی من تمام حرفامو بهش زدم منتظر یه همچین موقعیتی بودم بعدش دیگه حساب کار دستش اومد اما چ فایده من قطع رابطه کردم😊😊😊

خدایا بی نهایت شکرت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مادر شوهرتون چی گفت در جواب ؟  آخه هر جا میرسیم ، هر کی میبینتمون میگه پ بچه ؟؟؟ هشت ساله ...

هیچی به شوهرمم گفتم بهش بگه اینا به زن و شوهر مربوطه نه به کس دیگ من اصلا بچه دوست ندارم دست خودم نیس 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
یه روز ک گفت فلانی حامله شده میدونستی؟؟ منم گفتم خب ب من چه؟!(میخاستم از قصد دعوا درست بشه) گفت چر ...

منم عبن تو قطع رابطه کردم چون گفت اگ بچه نیاری بندازیمت بیرون عروس حدید بیاریم!!!

شماچن سالته وچن ساله ازدواج کردی

خب اگ اینجوریهههه بگو بزودی میاریم تو ک میخای بزودی حامله بشی چرا داغ میکنی از حرفش😳😳😳😒

ادم اینجور چیزا رو نباید بگه

اونموقع هر ماه میپرسن چیشد

هودشم چند ماه دیگگگگ اگ شرایط بود میذاریم

هیچی به شوهرمم گفتم بهش بگه اینا به زن و شوهر مربوطه نه به کس دیگ من اصلا بچه دوست ندارم دست خودم نی ...

منم واقعا بچه دوست ندارم 😐

خب شما چند ساله ازدواج کردید ؟ 

همسرتون هم با شما موافقت کرد یا کلا از اول اونم نمی‌خواست ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
منم عبن تو قطع رابطه کردم چون گفت اگ بچه نیاری بندازیمت بیرون عروس حدید بیاریم!!! شماچن سالته وچن س ...

وای اگ این حرفو بمن میزد ک قیامت میکردم و طلاق میگرفتم مهریمم میگرفتم بعد میگفتم حالا برو عروس جدید بگیر

من ۲۳ سالمه ۲ سال عقد بودم و ۳ ساله و خونه خودمم ماه دیگ بچم بدنیا میاد

خدایا بی نهایت شکرت❤️
ادم اینجور چیزا رو نباید بگه اونموقع هر ماه میپرسن چیشد هودشم چند ماه دیگگگگ اگ شرایط بود میذاریم

والا من اگ واقععا چن ماه دیگه قصد اقدام داشتم میگفتم بزودی خدابخاد میاریم ناراحتم نمیشدم ولی چون غعلا نمیخایم گییر بدن عصبی میشم

وای اگ این حرفو بمن میزد ک قیامت میکردم و طلاق میگرفتم مهریمم میگرفتم بعد میگفتم حالا برو عروس جدید ...

اخه من سی سالمه سه ساله خونه دارم بعدم داغدارشدم تواننن حاملگی ندارم بخدا نابودشدم زنیکه هم سواستفاده کرد ازمن! هی میگ سنت رفته بالا 

منم واقعا بچه دوست ندارم 😐 خب شما چند ساله ازدواج کردید ؟  همسرتون هم با شما موافقت کرد یا ک ...

من ۳ سال و نیم عقد بودیم الان ۹ ماه عروسی کردیم همسرم اصلا دوست نداره منم دوست ندارم از طرفی سنمونم داره بالا میره نمیدونم واقعا چه کنم اصلا به بچه داری فکر میکنم روحیم خراب میشه حس میکنم زندگیم و ازادیمو از دست میدم

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔