2777
2789

من به یکی علاقه دارم ولی اون نمیدونه هنوز یعنی زمانش نرسیده که بهم بگه اگه دوسم داره . بعد ما یکشنبه یه جایی باهم رفتیم ( دیت نبود آدم های دیگه هم بودن ) بعد این خیلی کسل بود ، خسته بود . از شانس گندمم چهارشنبه هفته قبلش ولنتاین بود

هستین بقیشو بگم؟

🖤🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب  من هستم بگو

بعد ما قرار بود شنبه بریم اونجا کنسل کرد گفت یکشنبه کاری برام پیش اومده به نظرتون به خاطر کار زیادشه ؟ آخه خیلی کار میکنه معمولا همراهشم درس میخونه یا به نظرتون با کسی بهم زده بوده ؟ تا جایی که شناختمش اهل دختر اینا نیستش ولی یه شک افتاده مثل خوره به جونم. 

🖤🥲
بعد ما قرار بود شنبه بریم اونجا کنسل کرد گفت یکشنبه کاری برام پیش اومده به نظرتون به خاطر کار زیادشه ...

خسته بوده خوب بنده خدا

اقایون وقتی خستن کسلن.. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خسته بوده خوب بنده خدا  اقایون وقتی خستن کسلن..

آخه ببین صبح بود . اگه عصر بود میگفتم خستس ولی از بخت بد من صبح بود . البته چکش که میکنم تو اپلیکیشنا کلا دیر به دیر آنلاین میشه. مطمئن باشم؟

🖤🥲
آخه ببین صبح بود . اگه عصر بود میگفتم خستس ولی از بخت بد من صبح بود . البته چکش که میکنم تو اپلیکیشن ...

اره بابا

من تضمین میدم😄😄

وقتی خودت میگی دختر باز نیست..پس یا مشکلی داره یا واقعا خسته از درس و کاره عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عشق یکطرفه ؟ بعد اینطور ک میگی فکر کنم فامیلتونه . اگه اون بهت حس نداشته باشه اذیت میشی ها 

هربار ک ببینیش ناراحت میشی

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اره بابا من تضمین میدم😄😄 وقتی خودت میگی دختر باز نیست..پس یا مشکلی داره یا واقعا خسته از درس و ک ...

ببین تا ۸۰ درصد مطمئنم اینجور ادمی نیست . یعنی هی میگه من کلاس دارم  ، دانشگاهم ، امتحان دارم راستش گوشیشم وقتی باز بود داشتم یواشکی میدیدم😎😂😂 تو تلگرامش خبر خاصی نبود جز گروهای درسی و کانال های مربوط بهش.

وای خدا خیرت بده یه چند روزه اعصاب منو ریخته بهم .

مررررسی❤️

واسه مادرتون هم فاتحه میفرستم انشالله خدا بیامرزتشون🌸

🖤🥲

پیش میاد آدم خسته و بی حوصله باشه، حتما نباید با کسی بهم زده باشه که

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
عشق یکطرفه ؟ بعد اینطور ک میگی فکر کنم فامیلتونه . اگه اون بهت حس نداشته باشه اذیت میشی ها  هر ...

نه عشق یه طرفه نیستش. فامیل یه جورایی هست یعنی من شرایطم اوکی نیست اگه بگه . منتظر یه اتفاق خاصی هستیم بعدش اگه نگفت یعنی عشقم یه طرفه ست.

🖤🥲