2777
2789
عنوان

شما هم؟افسرده ایم؟

225 بازدید | 20 پست
دید| 0 پست

بچه ها همش ناخوداگاه دندونامو محکم به هم فشار میدم، یهو میبینم اذیتم ب خودم میام میبینم دارم دندونامو فشار میدم.دوباره دو دقیقه بعدش فراموش میکنم باز از اول...

چرا؟ درمانش چیه چیکار کنم اسیر شدم 

فشارم نمیدم دندونام مور مور میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندان قروچه بر اثر فشار و استرس عصبی و نگرانی به وجود میاد گاها طی روز و بیداری اما اکثریت در شب و موقع خواب درمانش ورزش کم کردن استرس دارو درمانی و نایت گارد همه اینا موقت تا مشکل و گره ذهنی حل نشه کامل از-بین نمیره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
فکرت مشغول هست ؟ به موضوع هایی که فکر می‌کنی برات استرس زا هست ؟

اره هی ب درس دانشگاه کار جهیزیه عروسیم

در کل مشکلات مالیم فکر میکنم🥺

ولی اونجوری استرس ندارم که ضربان قلبو فلان.. ولی مدام بهش فکر میکنم

منم زیاد دندون قریچه میرم حتی تو خواب فکم فشار میدم و دندون پزشکم گفت علت خراب شدن دندونم همینع الان برام نایت گارد درست کرده شبها میزارم تو دهنم که حداقل ضربه آسیب به دندونام نرسه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

عارضه Bruxism یک اختلال شایع خواب است که به سایش دندان‌ها روی هم یا فشار دادن شدید آن‌ها گفته می‌شود. این مشکل در حدود 10 درصد بزرگسالان و 15 درصد کودکان به‌دلایل مختلفی ایجاد می‌شود. اگر شما مرتبا دندان‌های خود را هنگام خواب بر روی هم فشار می‌دهید، احتمالا دچار مشکل دندان قروچه یا  هستید

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
عارضه Bruxism یک اختلال شایع خواب است که به سایش دندان‌ها روی هم یا فشار دادن شدید آن‌ها گفته می‌شود ...

نه تو خواب ن ،تو بیداری 

وونم دندون قروچه ای که با صدا همراهه ن .دندونام محکم فشار میدم بدون حرکت و صدا

نه تو خواب ن ،تو بیداری  وونم دندون قروچه ای که با صدا همراهه ن .دندونام محکم فشار میدم بدون ح ...

همون قروچه عزیزم اوائل تو بیداری انقباض و فشار فک ممکن تو خواب هم بعدها پیش بیاد

اره هی ب درس دانشگاه کار جهیزیه عروسیم در کل مشکلات مالیم فکر میکنم🥺 ولی اونجوری استرس ندارم که ض ...

همین ها باعثش هست 

افسردگی نیست

زیاد فکر می‌کنی 

حتی شاید دل درد عصبی ، سردرد و اینا هم بگیری

کمتر فکر کن ،توکلت به خدا ،خودش خیلی بزرگه ،همه چی رو حل میکنه