دکتره هیچی بهش نمیگه البته منم سر کار میرم وقتم ۷ و نیم شبه تاریکه در اتاق دکتر بازه دکتر حواسش به بیرون فضای مطب هست ولی درب اصلی ساختمون بسته اس ساختمون هم ۴ طبقه وکلا خالیه اون ساعت اخرین مریضشم....یه چیز جالب دکتر اصلا به منشی سخت نمیگیره اونم راحت رفت خونشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد چه دکتری هست که بصورت روتین مداوم و سر تایم مشخص همیشه حضور دارین
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😑😑 یه قسمتی از همه رمان های ابکی که تو دوران نوجوانی میخوندم اینجوری بود اخرم دکتره عاشقش میشد میگفت تو مال خودمی بابای دختره هم عاشق دوماد دکتر زرتی بله میداد به دختره هم میگف حق نداری مخالفت کنی. خب دیگه خلاصه از الان مبارکه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
دیوونه کجا داره جز در خونهی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️