2777
2789
عنوان

لطفا بیایین 😔😭

110 بازدید | 14 پست

سلام

خانوما الان ۴ ، ۵ روزه سر درد دارم با ژلوفن و قرص میگرنم خوب نشده 

امروز رفتم دکتر سرم داد گفت اگه خوب نشدی باید بری دکترمغز و اعصاب ، استرس گرفتم یموقع تومور نباشه 

الان تو نت سرچ کردم حس میکنم علائمشو دارم 

اگه اطلاعی دارین ممنون میشم بگین 

عزیزم تو آدم سالمم باشی تو گوگل سرچ کنی بهت میگه سرطان داری دو روز دیگه میمیری .. در این حده ...

سرم و فعلا بزن ببین چطور میشه .. تومور داشتن که به همین راحتی نیست کلی علائم دیگم جز سردر داره

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چیو تو نت بزنی میگه می‌میری برو پیش متخصص میگرنت عود کرده

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

احتمالا میگرن داری حتی برای میگرن هم باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب و mri بدی

منم خیلی سردرد میگیرم نگران نباش، مخصوصا اگه سردرد یک طرفه ضربان دار داری،  فعلا پیش یه عمومی دیگه برو تا مسکن بالاتر بهت بزنه تا شنبه بتونی بری پیش متخصص

احتمالا میگرن داری حتی برای میگرن هم باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب و mri بدی منم خیلی سردرد میگیرم ...

منم قبل بارداریم میگرنم درحدی شده بود که هیچ مسکنی بهم اثر نمیکرد و به زندگی بد و بیراه میفرستادم

فقط گاهی ریلایف برای اثر داشت

اره واقعا

نگران نشو برو دکتر

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چیکار کردین خوب شد ؟ 

الان باردارم و سردرد شدید نمیگیرم فعلا

قبلا پیش متخصص میرفتم و دارو میداد که باید هرروز مصرف میکردم و یه رژیم غذایی....   یه مدت خوب شدم و داروهامو قطع کردم، اما از شهریور دوباره برگشت و دو سه ماه شدیدا اذیتم میکرد، گاهی سرم میزدم، گاهی ریلایف میخوردم،  گاهی چند روز دردو تحمل میکردم، یادمه دو هفته پشت سر هم سردرد داشتم، میخواستم دوباره پیش متخصص برم که دیگه باردار شدم و اونجوری سردرد نگرفتم

یادمه دکترم میگفت وقتی سردرد شروع میشه، مسکن رو بخور...

سردرد خیلی بده و فقط کسایی که سردرد دارن میتونن درک کنن، حتی خانواده درک نمیکنن

الان باردارم و سردرد شدید نمیگیرم فعلا قبلا پیش متخصص میرفتم و دارو میداد که باید هرروز مصرف میکردم ...

مرسی گلم

ایشالا نی نی به سلامت به دنیا بیاد

اره واقعاااا فقط کسی ک میگرن داره و این دردو کشیده درک میکنه چیه