2777
2789

۳۸ 

معاینه شدم خون ریزی کردم 

ن درد نداشتم 

خانوما کسی درد لثه و دندون داشته تو بارداری؟؟؟؟

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودم بچه ندارم ولی زنداداشم پیش ما زندگی میکنه میتون بگم اون چجوری بود  

جفت زنداداشم تقریبا چهل هفته شده بود 

دیگ حس میکردیم بچه کپک زده اون تو 

آخرشم با سرم فشار به دنیا اومدن😂

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

۳۹هفته و ۲روز.نه دردم نگرفت اورژانسی بود ان اس تی رفتم بیمارستان برام انجام بدن گفتن حرکاتش خوب نیست برو زایمان حالا نه بیمارستانم اونجا بود نه دکترم اون بود گفتن ما اجازه نمیدیم بری اگه بری مسئولیتش با خودته هرچقدر گفتم بابا بچم خوابه قبول نکردن منم رفتم واسه زایمان.خداروشکر زایمانم راحت بود سه ساعت کلا طول کشید.وزن بچم ۳کیلو ۲۰گرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وای خدا همه میگن زودتر زایمان کردن من خودم درد دندون دارم

وای لثه درد بیچارم کرده چیکار کنم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️