2777
2789
انشاءالله همچنین برای شما شما سوزش سر دل نداری؟ من اسید معدم دائم میزنه بالا و وقتی غذا میخورم حس ...

اتفاقا دیشب از سوزش معده خوابم نمیبرد اصلا.پرتقال یا نارنج اگه بخورم که میمیرم دیگه انقد میسوزه از عوارض بارداریه دیگه باید بگذره😁عوضش وقتی نی نیو بغل میگیریم همه چیو یادمون میره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بچه ها اونایی که تو اسفند زایمان میکنید برنامه عیدتون چیه؟

هیچی بچه داری 

فقط شاید سیزده بدر بریم بیرون 

۱۹ ام زایمانمه نمیدونم چندم برم واسه خونه خرید کنیم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پس چرا اینقدر خوش خیالم  فک میکنم میشه با بچه برم عید دیدنی😊😁

نههه بابا 

البته من دوتا بچه دارم اولی دو سالشه سختمه 

بعد نوزادو نمیشه در اورد بیرون ی وقت مریض میشه 

هوای بهار ام ک مشخص نیس چطوریاس 

چندم زایمانته

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

اسی چند هفته ای 

منم الان ۳۸ هفته دو روزمه دلم میخواد زود به دنیا بیاد 

برا پسرم ۳۸ هفته ۵ روز دنیا اومد ۳۵۰۰ هم بود 

نمیدونم چرا از عصر استرس دارم انگار ک قراره دنیا بیاد

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
بچه ها اونایی که تو اسفند زایمان میکنید برنامه عیدتون چیه؟

هیچی عید ک ماه رمضونه لباسم ک تعطیل چون اندام مشخص نیست خونه تکونی هم ک دوماه پیش کردم تمیزه 

فقط شاید جاهای نزدیک مثل خونه پدر مادر خواهر برادر بریم همین 

البته ما جای دیگه هم نمیریم هر سال کلا همینه

من پسرم ۳۸ هفته و پنج شش روز دنیا اومد درد زایمان گرفتم و وقتی به ی دقیقه رسید فاصله انقباضام رفتم ب ...

درد انقباض هات چطوره؟

درد انقباض هات چطوره؟

گاهی چند ساعت پشت هم منظم میشه مثلا دیشب پنج ساعت هشت دقیقه به هشت دقیقه میگرفت هر انقباضمم نزدیک به یک دقیقه شده.گاهی زیر دلمو کمرمم با انقباض درد میگیره.امروز که موقع انقباض فشار شدید روی مثانم حس میکردم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
گاهی چند ساعت پشت هم منظم میشه مثلا دیشب پنج ساعت هشت دقیقه به هشت دقیقه میگرفت هر انقباضمم نزدیک به ...

من فقط فشار روی مثانم حس میکنم خیلی یا شکمم بعضی وقت ها سفت میشه یکمم دیشب کمر درد داشتم نمیدونم اینا جزو درد زایمانه یا چی 

سر بچه اولم یادم نیست دقیقا فقط اینو یادمه یدفعه انگار کمرم بدجور تیر کشید رفتیم بیمارستان معاینه کرد گفت ۳ سانت باز شده دهانه رحمت برو بستری شو 

ولی این یکی فقط فشار رو مثانه خیلی حس میکنم مثلا درد امروز بیشتر از دیروز بود موقع پیاده روی

من فقط فشار روی مثانم حس میکنم خیلی یا شکمم بعضی وقت ها سفت میشه یکمم دیشب کمر درد داشتم نمیدونم این ...

عزیزم اون حس سفت شدن شکمت همون انقباض هست