2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

186 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه و تو عقدم فک میکنم خیلی ادم احساسی هستم و توقعات بیجا از شوهرم دارم مثلا شوهرم بهم زنگ که اصلا نمیزنه و برای خودش یه چیز عادیه 

دیروز بهش پیام دادم و تا نصفه شب جواب نداد صبح که نگاه کردم سین  زده بود جواب نداده بود 

منم پیام ندادم رفتم مدرسه ظهر که برگشتم درجا رفتم سر وقت گوشیم ولی بازم پیام نداده بود بعداظهر بهم پیام داد یه شعر عاشقانه و اینا 

منم گفتم دلخورم ازت و جواب پیام ندادی و اینجور چیزا بحثمون شد گفت من تا ساعت ۱ شب خونه نبودم و بهت قبلا گفته بودم میرم سالن و اینکه از اینجور سوال جوابا خسته شدم و....

راستش بهش حق میدم فک کنم خیلی رو اعصابم درمورد این جور چیزا بحثم زیاد داشتیم  یه جورایی همه بحثامون در مورد همین مسائله 

خدافظی کرد و افلاین شد منم درجا پشیمون شدم بهش گفتم و به خودم قول دادم که دیگه بهش حرف نزنم ولی مگه این دل لعنتی میزاره 

بهش زنگ زدم معذرت خواهی و اینا الانم حالم از شخصیتی که دارم از اینهمه زودرنج بودن و اینهمه معذرت خواهی و بدتر از اون حرف شنیدن ازش بهم میخوره   

درحال حاضرم میگه دلخور نیستم ولی ازش خبری ندارم نیست این نبودناش اذیتم میکنن 

اگه انتقادی یا پیشنهادی دارین بگین ممنون میشم چون میخوام خودمو بسازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد معذرت خواهی نکن

اون باید بهت توجه کنه

دیگه هم به خودت نگو بد

به خودت احترام بذار واسه خودت ارزش قائل باش

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
بنظرم تو مقصر نیستی  همسرت باید بهت توجه کنه این مردا چشونه یکی که دوسشون داره اینطوری میشن😐 ...

به شدت احساس کمبود میکنم حس میکنم کافی نیستم 

از طرفیم حس میکنم شاید رفتاراش رو خیلی دارم برای خودم بزرگ میکنم یکی دوماه نیست از یکماه بعد عقدم باهاش این مشکل رو دارم

عزیرم اقایون که سذکار میرن خیلی خسته میشین باید ساعت‌های زیادی استراحت کنن که  سرحال بشن . بعدم مثل ما احساسی نیستن. کمی اطلاعات رو در مورد اقایون بالا ببر. کلید مرد رو از دکتر حبشی  یا سخنرانی‌های  دکتر فرهنگ گوش کن.  اونو با خودت مقایسه نکن. بهش یاد بده هرموقع سرحاله واست وقت بذاره. منتها نه در اوج خستگی.  مردها گاهی دوست دارن تنها باشن تا دوباره سارژ بشن. اگر بهشون فرصت ندیم عصبی میشن.  از دکتر سعید عزیری  سخنرانی گوش کن. اهل مطالعه نباشیم همیشه یه قسمت زندگیمون میلنگه

به شدت احساس کمبود میکنم حس میکنم کافی نیستم  از طرفیم حس میکنم شاید رفتاراش رو خیلی دارم برای ...

ببین دوتاتون برید پیش مشاور 

حتما ببرش

یه مرد نباید احساس کمبود بهت بده 

باید یطوری رفتار کنه که حس کنی خوشبخت ترین ادم روی زمینی 

عزت نفست رو ببره بالا 

و همچنین خودت اینکارو کنی برای اون 

رو رشد خودت کار کن. خانمهای صعیف زبادی به همسر وابسته هستن. ورزش کن. با همسن و دوست تعریف کن. بیکار نمون.کار هنری. 

رو اعتماد به نفس. ورطش اعتماد به نفس بالا میبره. چک کن کم خونی نداری

عزیرم اقایون که سذکار میرن خیلی خسته میشین باید ساعت‌های زیادی استراحت کنن که  سرحال بشن . بعدم ...

بدیش اینه سرحال باشه منکه بهش زنگ میزنم میبینم یا تو گیم نت درحال بازیه یا میره سالن یا با دوستاشه 

ممنون از نظرتون حتما حتما سخنرانی هاشون رو گوش میدم

بدیش اینه سرحال باشه منکه بهش زنگ میزنم میبینم یا تو گیم نت درحال بازیه یا میره سالن یا با دوستاشه&n ...

گلم الان هم شما هم ایشون تازه مزدوج شدین به هرحال هر دوتون اطلاعتتون کمه 

ایشونم باید باد بگبره خانم چه انتطاراتی داره

چه فرقی با یه مرد داره.

و.... 

کم کم خودت اطلاعتت بالا ببر بعد مواقعی که کنارشی و سرحاله   با زبون خوش و آهسته خواسته هاتو بگو. 

زندگی ساختن لازم داره

خودش ساخته نمیشه 

زمان لازم داری 

به مرور درست کن. 

تمرین کن بهش وابسته نباشی. نشونه صعف زنه.  بعدا چوبش میخوری.

البته تا حدودی هم باید برا شما وقت بذاره