2777
2789

شرمنده اسی

لطفاتاپیک اخرم چک بشه🥲

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل ۶ ساعت ۶۰ درصد تایمت درسای نوبت دوم و بخون بقیش نوبت اول بعد از خوندن مطلب کلی نمونه سوال حل ...

معدل ترم اولم یازده شددد🥲 از کجا شروع کنممم همه درسارو منو درسام دارم 

چرا انقدر پایین؟ امسال امتحان نهایی برا شما خیلی مهمه رشتت چیه؟

ریاضی من معدل نهمم ۲۰ بود دهم ۱۸ یازدهم یازده از بچه های مدرسه متنفرم شخصییت ندارم توی این مدرسه 

همش تو سری خورم اذییتم میکنن

ریاضی من معدل نهمم ۲۰ بود دهم ۱۸ یازدهم یازده از بچه های مدرسه متنفرم شخصییت ندارم توی این مدرسه&nbs ...

راستش من چیزی راجب درسای رشته ریاضی نمیدونم

ببین بین کاربرا کسی هست هم رشته ایت باشه ازش کمک بگیری؟

راستش من چیزی راجب درسای رشته ریاضی نمیدونم ببین بین کاربرا کسی هست هم رشته ایت باشه ازش کمک بگیری؟

اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم چی بخونم چی بزنم خسته شدم

اصلا نمی‌دونم از کجا شروع کنم چی بخونم چی بزنم خسته شدم

من رشتم انسانیه وگرنه میتونستم یکم راهنماییت کنم حیف شد

امیدوارم موفق باشی

باز تو سایت بگرد ببین کسی میتونه کمکت کنه

من رشتم انسانیه وگرنه میتونستم یکم راهنماییت کنم حیف شد امیدوارم موفق باشی باز تو سایت بگرد ببین ک ...

ممنونم 🫠💔

برگه حسابانمو خالی دادم دیروززز خاک برسرم 

ممنونم 🫠💔 برگه حسابانمو خالی دادم دیروززز خاک برسرم 

یکمش به خودت برمیگرده

یخورده از بیخیالی دربیا اینطوری برگه تحویل دادن خوب نیست

میتونی از گوگل ویدیوی تدریس دانلود کنی ببینی

یکمش به خودت برمیگرده یخورده از بیخیالی دربیا اینطوری برگه تحویل دادن خوب نیست میتونی از گوگل ویدی ...

بچه ها می‌گند کاش ماهم مثل تو همه چی برامون مهم نبود 😐 

همشون خر خوننن