2777
2789
عنوان

شما به همچين شوهري داشتيد چيكار ميكرديد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت خانوادت اونجا نیستن؟؟؟ اخساس میکنم در مورد اونا وسواس گرفتی

ببین خواهرشوهر مگه مهمه؟؟؟!!!! اتفاقا برو‌خوشحال باش

مشکلت خواهر شوهرت نیس

چون اون‌نمبتونه حس تنهاییتو پر کنه

تو باید چن تا دوست خوب پیدا کنی

تو خودت خانوادت اونجا نیستن؟؟؟ اخساس میکنم در مورد اونا وسواس گرفتی ببین خواهرشوهر مگه مهمه؟؟؟!!!! ...

چرا وسواس گرفتم؟ اينكه تلفن ميكنم ولي جواب نميدن و من رو هيچوقت تو خانودشون نپذيرفتن عجيب نيست؟

اينكه بچه من رو نخواستن و تا حالا نديدنش ؟

مشكل شوهرم هست. وقتي خودش ميره اونجا دلم اتيش ميگيره. دلم ميخواست شوهرم هم ناراحت باشه و جواب كارهاي ...

عزیزم تو با اونا مشکل داری اونکه نمیاد قید خانوادشو بزنه

درسته تو ناراحت میشی

ولی مث این میمونه شوهرت به تو بگه قید خانوادتو بزن؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بچم اصلا تا حالا خانواده باباش رو نديده. تو يك شهر هستيم هنوز عموش رو نديده. تو غربت هستيم و فقط شوه ...

خیلیییییی عجیبه ولی ببین شرایط الان تو ارزویی هر زنی هست

از این طرف هم بهش نگاه کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
باور كن كل فاميلشون همينطور هستن و خيلي سرد هستند 

تو تنها نیستی خیلیا اینجوری هستند با این تفاوت که بغل گوش هم تو یه شهر هستند 

برو خداروشکر کن تو یه کشور دیگه ای 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تو تنها نیستی خیلیا اینجوری هستند با این تفاوت که بغل گوش هم تو یه شهر هستند  برو خداروشکر کن ...

اونها كه بغل گوش هم هستن كه همش هم رو ميبينن و خانمها از اين شاكي هستن. بچه من ١٠ سالش هست ولي هنوز كسي رو از خانواده پدريش نميشناسه

عزیزم تو با اونا مشکل داری اونکه نمیاد قید خانوادشو بزنه درسته تو ناراحت میشی ولی مث این میمونه شو ...

شوهرم يعني خودش بره و بياد؟ يعني بره هر دفعه براي بچش كادو بهره و بره ببينتش؟

يعني اصلا باهاشون صحبت نكنه؟ يعني براش مهم نباشه اونها با خانوادش چيكار ميكنن؟ 

شوهرم يعني خودش بره و بياد؟ يعني بره هر دفعه براي بچش كادو بهره و بره ببينتش؟ يعني اصلا باهاشون صحب ...

ببین شوهرت براش مهم نیست تو و بچت اگه مهم بود نمیرفت 

الانم اگه بهش گیر بدی یواشکی میره ومیاد

بزن به بیخیال 

گذر زمان نشون میده حقایق رو بهش