دوستان منو یکی از پسرعموم از بچگی خیلی باهم خوب بودیم...ولی چندسال پیش سر یه موضوعی بین منو او فاصله افتاد...یه چیزی مثه درگیری بین منو او بود....حالا بعدها تصادف کرد و رفت تو کما و تو اون بازه من چقدر عیادتش میرفتم و پیگیرش بودم و کم کم با گذر زمان انگار اون مسائل رفع و رجوع شدن...ولی ما دیگه بخاطر شرایط خانواده هامون بهم نزدیک نبودیم
تابستون امسال که تو اینستا هم داشتیم دیدم هرروز هی واسم پست میفرسته،،پستایی که محتواشون خیلی صمیمانس...نه که چیز بدی باشن...بهش گفتم چخبره هی واسم پست میفرستی گف خب اگه دوست نداری ، ناراحت میشی دیگه نمیفرستم ، گفتم نه چرا ناراحت بشم و اینا فقط نمیفهمم چخبره این حجم از صمیمیت ( بخاطر خانوادم میترسیدن یوقت ببینن اخه قبلنا با این مشکل داشتن خیلی ولی بعد تصادفش باهاش نرم تر شدن)
هیچی دیگه بعد اون یکم در شوخی وا شد...که من دیگه جوابشو ندادم و اونم برداشت منو بلاک کرد با اون اکانتش...البته سه چهارتا اکانت دیگه داره با اسم خودش...فیک نیستن...
حالا من نمیدونم بنظرم زیاده روی کردم اونموقع و از دستم یجورایی ناراحت شد و برگشت به گذشته که چقدر اخلاقم نسبت بهش بد بوده...
بنظرتون اکانت دیگه اشو فالو کنم؟ ببینید این آدم برای من خیلی عزیزه...اینکه الانم بلاکم کرد ، دلیلش کاملا برام واضحه