2777
2789

دوستان منو یکی از پسرعموم از بچگی خیلی باهم خوب بودیم...ولی چندسال پیش سر یه موضوعی بین منو او فاصله افتاد...یه چیزی مثه درگیری بین منو او بود....حالا بعدها تصادف کرد و رفت تو کما و تو اون بازه من چقدر عیادتش میرفتم و پیگیرش بودم و کم کم با گذر زمان انگار اون مسائل رفع و رجوع شدن...ولی ما دیگه بخاطر شرایط خانواده هامون بهم نزدیک نبودیم

تابستون امسال که تو اینستا هم  داشتیم دیدم هرروز هی واسم پست میفرسته،،پستایی که محتواشون خیلی صمیمانس...نه که چیز بدی باشن...بهش گفتم چخبره هی واسم پست میفرستی گف خب اگه دوست نداری ، ناراحت میشی دیگه نمیفرستم ، گفتم نه چرا ناراحت بشم و اینا فقط نمیفهمم چخبره این حجم از صمیمیت ( بخاطر خانوادم میترسیدن یوقت ببینن اخه قبلنا با این مشکل داشتن خیلی ولی بعد تصادفش باهاش نرم تر شدن)

هیچی دیگه بعد اون یکم در شوخی وا شد...که من دیگه جوابشو ندادم و اونم برداشت منو بلاک کرد با اون اکانتش...البته سه چهارتا اکانت دیگه داره با اسم خودش...فیک نیستن...

حالا من نمیدونم بنظرم زیاده روی کردم اونموقع و از دستم یجورایی ناراحت شد و برگشت به گذشته که چقدر اخلاقم نسبت بهش بد بوده...

بنظرتون اکانت دیگه اشو فالو کنم؟ ببینید این آدم برای من خیلی عزیزه...اینکه الانم بلاکم کرد ، دلیلش کاملا برام واضحه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا دیگ پیم بده بگو از بلاکی درم بیار مرتیکه سیبیلو

نه نمیخام حرفی بزنم راستش...فقط میخام یجوری بهش بفهمونم که اینکه جوابشو ندادم از قصد نبوده...بخاطر لین نیست که ازش بدم میاد و...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
نه نمیخام حرفی بزنم راستش...فقط میخام یجوری بهش بفهمونم که اینکه جوابشو ندادم از قصد نبوده...بخاطر ل ...

ی زنگ ب شمارش بزن بعد هرچی زنگ زد جواب نده اس بده بگو دستم خورد (:
فالو نکن فقد

هیچ چیز دائمی نیست
ن بشین سرجات  سعی کن فامیلارو کلا زیاد انگولک نکنی

درسته حرفتون...ولی از یه طرف دوس داشتم همه چیو درست کنم بینمون...چون میدونم خیلی چیزای پیش او،ده تقصیر منن

کار درستی کردی اصلا هیچ کاری دیگه ای نکن

اینکه میگم شوخی ، شوخی بدی نکرداااا...کلا شروع کرد مسخره بازی نه که حرف زشتی بزنه یا شوخی جنسی بکنه

درسته حرفتون...ولی از یه طرف دوس داشتم همه چیو درست کنم بینمون...چون میدونم خیلی چیزای پیش او،ده تقص ...

خوشش بیاد خودش میاد 

سعی کن برخورد ک داشتید خوب برخورد کنی

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
ی زنگ ب شمارش بزن بعد هرچی زنگ زد جواب نده اس بده بگو دستم خورد (: فالو نکن فقد

چرا فالووو نکنم خب🥲😂

اینکه میگم شوخی ، شوخی بدی نکرداااا...کلا شروع کرد مسخره بازی نه که حرف زشتی بزنه یا شوخی جنسی بکنه

در هر حال مقدمه بوده بعدا شاید رو می‌دادید چیزی هم پیش میومد ولی خوب فامیله نمیتونست پررو بازی دربیاره .ولی کلا کاری به کارش نداشته باش

خوشش بیاد خودش میاد  سعی کن برخورد ک داشتید خوب برخورد کنی

ببینید ما اصلا همو نمیبینیم...بخاطر شرایطی اصلا همو نمیبینیم...آخرین باری که دیدمش مطب دکتر بود!در این حد...

بعدم اینکه خوشش بیاد و اینا نداریم...یعنی اصلا باهم از اون فازای عشق و علاقه ای نداریم...اینم که میگم برم فالوش کنم واسه اینه تو گدشته در حقش خیلی تندی کردم ،بدی کردم...

در هر حال مقدمه بوده بعدا شاید رو می‌دادید چیزی هم پیش میومد ولی خوب فامیله نمیتونست پررو بازی دربیا ...

اصلا اونجور ادم نیست...چون میشناسه منو که بخاد پرروبازی در بیاره میشورم پهن میکنم طرفو...نمیدونم واقعا

ببینید ما اصلا همو نمیبینیم...بخاطر شرایطی اصلا همو نمیبینیم...آخرین باری که دیدمش مطب دکتر بود!در ا ...

از من گفتن بود

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚