2777
2789
عنوان

لطفا آقایون باتجربه و سن بالا جواب بدن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
خواهر خودم گفتن.ایشون خاهر ندارن

خواهر شما چرا دخالت میکنه؟ خودتون هم باید مستقل باشید ، مشورت بگیرید اما دخالت معنا نداره ، البته ایشون از روی دلسوزی میگن، شما با پسره صحبت یه خورده اون کوتاه بیاد یه خورده هم ما کوتاه بیاد ، به پسره شرایط رو بگین که مهریه براتون مهم نیست مهم زندگی کردن هست اما شرایط خانوادتون رو در نظر بگیرن 

خواهر شما چرا دخالت میکنه؟ خودتون هم باید مستقل باشید ، مشورت بگیرید اما دخالت معنا نداره ، البته ای ...

ن پسره کوتاه میاد ن خاهرم..نمتونم رو حرف خاهرم حرف بزنم در حقم مادری کرده😔خیلی در حقم لطف و محبت کرده.از جهتی پسره رو دوس دارم.هر دو کوتاه نمیان .هر کدوم حرف میزنن حق بشون میدم.هر چند خاهرمم هم نظر داداشا هستن.میترسم رو حرفشون حرف بزنم بعدها پشیمون شم.میترسم از پسره جدا شم بعد پشیمون شم.توی برزخ زندگی میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یکی از تاپیکات گفتی طرف بروجردیه منم اهل بروجردم و بهت توصیه میکنم زن مرد بروجردی نشی

بله درسته.خوب چرا..خیلی خانواده سرشناسی دارن و محترم.میتونم دلیلشو بپرسم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بله درسته.خوب چرا..خیلی خانواده سرشناسی دارن و محترم.میتونم دلیلشو بپرسم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایی ...

اول بگو طرف بروجردیه یا لره بروجرده؟

چون این دوتا با هم فرق دارن

{ خانم هستم }
بروجردی هستن لر نیستن

بدتره

مردای بروجردی برای زنشون خسیسن

بچه ننه ان 

زن رو پایینتر از خودشون میدونن

جهاز سنگین میخوان ولی در عوض خودشون راضی به دادن امتیاز خاصی نمیشن

اهل سواستفاده ان

از زن خیلی توقعات بیجا و زیاد دارن

خانواده هاشون اگه پاش بیوفته عروس رو تحقیر میکنن

من خودم اگه تا ابد مجرد بمونم با پسر بروجردی ازدواج نمیکنم با اینکه خودم دارم تو این شهر زندگی میکنم

(دوستان بروجردی لطفا گارد نگیرید من منظورم همه مردای بروجرد نیست و خوب و بد همه جا وجود داره)

{ خانم هستم }
بدتره مردای بروجردی برای زنشون خسیسن  بچه ننه ان  زن رو پایینتر از خودشون میدونن جهاز ...

ما رسم جهاز نداریم.ایشون موافقت کردن.اصلنم واسم خسیس نیستن.بی توقع واسم خرج میکنن خدایی ولی مهریه بیشتر از ۱۴ قبول نمیکنن

ما رسم جهاز نداریم.ایشون موافقت کردن.اصلنم واسم خسیس نیستن.بی توقع واسم خرج میکنن خدایی ولی مهریه بی ...

خب همین خساستشو نشون میده دیگه

۱۴ تا سکه توهین بزرگیه

از طرفی هیچ مردی تو دوران اشنایی خسیس بودنشو نشون نمیده

تو زندگی خودشو لو میده مخصوصا اگه خودت شاغل باشی

{ خانم هستم }
خب همین خساستشو نشون میده دیگه ۱۴ تا سکه توهین بزرگیه از طرفی هیچ مردی تو دوران اشنایی خسیس بودنشو ...

شاغل نیسم.از لحاظ موقعیت اجتماعی از من خییلی سرتر هستن.پست ومقام دارن.

شاغل نیسم.از لحاظ موقعیت اجتماعی از من خییلی سرتر هستن.پست ومقام دارن.

پس چرا اینقدر رو مهریه حساسه اگه پولداره پس میتونه مهریه بیشتر هم بده

اصرارش بر مهریه پایین مشکوکه

اینجور مردا مهریه رو پایین میگن که تو زندگی هرلحظه دلشون خواست بتونن بگن مهریتو میدم برو به سلامت

درباره خانوادشونم تحقیق کنید بروجردیا رسم جهاز دارن درسته ایشون قبول کرده ولی بعدا ممکنه خیلی سرکوفت بزنن چون اصولا بروجردیا خودشونو از بقیه بالاتر میبینن

{ خانم هستم }
پس چرا اینقدر رو مهریه حساسه اگه پولداره پس میتونه مهریه بیشتر هم بده اصرارش بر مهریه پایین مشکوکه ...

سر جهاز ۳سال پیش ب توافق رسیدیم.بله قبلا اصرار شدید داشتن ولی الان ن.خانواده سرسناس و محترمی دارن.خیلی تحقیق کردیم از اشخاص مختلف.بجز خوبی از خودش و خانوادش هیچ نشنیدیم ولی این ۱۴ سکه گفتنش باعث شد از چشم خانواده بیفته

سر جهاز ۳سال پیش ب توافق رسیدیم.بله قبلا اصرار شدید داشتن ولی الان ن.خانواده سرسناس و محترمی دارن.خی ...

ایشالا خوشبخت بشی عزیزم و ایشون واقعا ادم خوبی باشه

اما مهریه ۱۴ خیلی ریسک بزرگیه چون مهریه درواقع ارث زنه

زن از شوهر ارث قابل توجهی نمیبره اما اگه مهریه داشته باشه اول باید مهر اونو بدن بعد ارث رو تقسیم کنن

همسایه ما یه پیرزنه که کلی بچه و نوه و اینا داره اومده زن به پیرمرد شده یه خونه ۳ طبقه رو به عنوان مهریه اش خواسته بعد ما مهریه نخوایم😑

{ خانم هستم }