2777
2789
عنوان

لطفا آقایون باتجربه و سن بالا جواب بدن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
چون خودش رو متعهد به پرداخت میدونه همسرم گفتن

قربونت برم من ..ممنون ک معرفت ب خرج دادی و پرسیدی.خوب عزیز دلم من ک ازشون مطالبه نمیکنم.بم میگه من بت اعتماد دارم ولی میترسم.میگم از کی میترسی.میگه خانوادت.واقعیت خیلی بهم برخورد.حرفش سنگین بودبااینکه میدونه اصلا رسم نداریم مهریه رو مطالبه کنیم و این حرفشو ب حساب بی حرمتی گذاشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم من ..ممنون ک معرفت ب خرج دادی و پرسیدی.خوب عزیز دلم من ک ازشون مطالبه نمیکنم.بم میگه من ب ...

عزیزی

نذار به حساب بی حرمتی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زندگی پستی و بلندی داره ، مهریه حق قانونی زن هست ، باید مرد بتونه که این حق را حتما پرداخت کنه ، حال ...

خب ایشون دیقا همچین طرز فکری دارن،از جهتی خانوادمم ازین طرز فکرشون ترسیدن و میگن طرف اهل زندگی نیس .فردا تقی ب توقی بخوره،میگه بفرما این مهریه ت بسلامت

خب ایشون دیقا همچین طرز فکری دارن،از جهتی خانوادمم ازین طرز فکرشون ترسیدن و میگن طرف اهل زندگی نیس . ...

نه اینجور نیست ، اتفاقا عاقل هست و زندگی رو منطقی میخواد ببره جلو ، ببخشید مگه شما میخواین با مهریه بالا زنجیرش کنید که سراغ جدایی نره ؟ خدا نکنه زندگی بد بشه خود زن میگه مهریه نمیخوام ولم بکن برم ، خیلی روی مهریه بحث نکنید ببنید مرد زندگی هست یا نه ؟ روی حرفش هست یا نه؟ قولش قول هست؟ دوستتون داره؟ 

نه اینجور نیست ، اتفاقا عاقل هست و زندگی رو منطقی میخواد ببره جلو ، ببخشید مگه شما میخواین با مهریه ...

تحصیلات عالیه.نجیب..مسولیت پذیر.متعهد..روابط اجتماعی عالی...اقتصادی وووو هزارتا مزیت اخلاقی...ولی خانوادم کوتاه نمیان.میگن انقد تعریف نکن.هنوز باش زندگی نکردی ک بشناسیش.از طرفی من مادر ندارم و خاهر بزرگه گفتن اگه قبول کنی نمیام مجلس خاستگاریت

تحصیلات عالیه.نجیب..مسولیت پذیر.متعهد..روابط اجتماعی عالی...اقتصادی وووو هزارتا مزیت اخلاقی...ولی خا ...

خواهر بزرگتر پسره گفته ؟ 

مگه پسره مستقل نیست؟

این موضوع مستقل بودن حتما بررسی کنید