2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

60 بازدید | 9 پست

مامانای عزیز لطفا کسایی که مثل من بودن بگن فقط، من اولش خیلی دوست نداشتم به بچه شیر بدم چون بارداری خوبی هم نداشتم خسته بودم از نظر روحی هم داغون، اما همین شیر دهی حال روحیم رو بهتر میکرد بعد زایمان، الان می بینم خودم خیلی وابسته شدم به بچه و شیر دادن ..‌. خیلییییی ناراحتم از اینکه الان می خوام از شیر بگیرمش ، کسی بوده مثل من باشه ؟ اینم یعنی یه نوع افسردگیه ؟ یا فقط من اینجوریم

اره عزیزم بهر حال جدایی هست سعی کن به روش تدریجی از شیر بگیری که هم خودت هم کودک کمترین اسیب روحی ر ...

ممنونم دوست عزیز، بله تدریجی کمش کردم ، همش یاد نوزادیاش میوفتم دلم میگیره خیلی دلتنگ میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه دیگه ۲ سال

من دو سال و دو ماه شیر دادم به پسرم

از یک سال و نیمگی شیر روزشو گرفتم 

وقتی شیر شبشو قطع کردم انننننقد براش شله زرد و هر چیزی که دوست داشت و درست کردم

بردمش نمایشگاه اسباب بازی کلی وسیله براش خریدم

هر روز یه جعبه شیرینی تر میخریدم میذاشتم جلوش هر جور دوست داشت میخورد اصلا کاری باهاش نداشتم چطوری میخوره کجارو کثیف میکنه

طفلک بچه ام دو شبه یادش رفت

ولی بعد دو شب نمیدونم چرا خودم یه حالی بودم

الانم دلیلشو نفهمیدم

اون طفلی فراموش کرده بود اصلا نمیگفت شیر بده من خودم دو روز تمام صبح تا شب عین ابر بهار گریه میکردم

شوهرم میگفت پاشو ببرمت خونه مامانت ،بریم خرید،بریم بیرون

هرررر چی میگفت میگفتم نه و فقط اشک میریختم، اشکام پشت سر هم میومد تا زیر چونم میرفت

حتی خواهرشوهرم به گریه من گریه میکرد

بعد ۴۸ ساعت یه خرده بهتر شدم و دیگه همه چی تموم شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم خدا رو شکر دوشب بوده و تمام ، خدا کنه برای منم اینجور باشه 

انشالله

بچه ها فکر کنم زود فراموش میکنن

برادرزادمم اصلا اذیت نکرد خیلی زود گرفتنش از شیر

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨