2777
2789

من دوست دارم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوسشون دارم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من عاشقشم خوشم میاد حتما برای خودم میگیرم

طلاییشون خیلی طلاییه

مثلا فک کن یهو لب پر شد نمیدونم

کلا نسبت به طلایی تیز گارد دارم مثلا شامپاینی باشن یه چیزی

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من میخواستم بگیرم واسه جهیزیم گفتن لبش به مرور میره بخاطر همین نگرفتم

همون دیگه احتمال اونم هست بعد اگه بره دیگه باید بره سطل آشعال چون یکدست رنگش نمیره که

من میخواستم بگیرم واسه جهیزیم گفتن لبش به مرور میره بخاطر همین نگرفتم

میشه عکس اونی که گرفتیو برام بفرستی

😂اگه بتونم از زیر اوار وسایلا پیداش کنم اره  شما ظرفاتو گرفتی؟

ظرف یه آرکوپال گرفتم هنوز یه قاشق بقیه مونده چینی و کریستال🥲

آرکوپال از اونا که مده گرفتم طرح دارن سادس دوسش دارم قاشقم کاملا ساده

ساده همیشه مده 

ظرف یه آرکوپال گرفتم هنوز یه قاشق بقیه مونده چینی و کریستال🥲 آرکوپال از اونا که مده گرفتم طرح دارن ...

منم قاشق ساده گرفتم ظرفارم میخواستم دور طلایی ساده بگیرم رفتم دیدم جدید ترش اومدع نظرم عوض شده چینی طرح دار گرفتم طرحش کمرنگه تازه مد شده 

منم قاشق ساده گرفتم ظرفارم میخواستم دور طلایی ساده بگیرم رفتم دیدم جدید ترش اومدع نظرم عوض شده چینی ...

آره منم از همونا منتها آرکوپال گرفتم نه چینی