2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم روزی نیس اعصاب من نباشه😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 20 پست

عزیزم خواهش میکنم تحت تاثیر این کامنتها قرار نگیر واقعا بعضیا نابودی زندگی بقیه رو هدف گرفتن معلوم هم نیست چند سالشونه ، قشنگ مستعدت میکنن برای یه دعوای حسابی و جرقه یه اختلاف سر گز!

خیلی عادی بهش بگو برای منم بخر ، اونم میخره میاره برو استقبالش و ببوسش تشکر کن دلش قنج بره برات و عادت بشه 

عجب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سری چشام پر اشک میشه تو اینجور مواقع حتی نکرده به من بگه برا خواهرم اوردم از من قایم کرده

تو هنوز مردها رو نمیشناسی ، اونا با زنها فرق دارن ، چیزی که تو به اون فکر میکنی حساس میشی و به قول خودت چشات پر اشک میشه اصلا به ذهن اونا خطور هم نمیکنه

باید مستقیم حرفت رو بگی ، اینا مهارتهای زندگیه ، سریع چشمام پر اشک میشه معنی نداره