bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 عنوان میکشم 121 بازدید | 14 پست دلم میخواد شوهرمو بکشم چجوری بکشمش راحت بشم 1402/12/02 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
king_thomas عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 1681 🔪🪓⚔️🚬 تو نفس بکش من هوارو میبوسم๛در خاک من هر آنچه نمی فهمند مسخره می کنند..↻پشت هر گوشی یه قلب درحال تپیدنه مراقبتایپکردناتونباشین")
بورلا_m عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3574 از کجا بگیرموچجوری بدم بریز تو حلقشدیوونه شدی خواهر برا شوهرت میخوای بری سر چوبه دار بیخیال تورو خد ا من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 بریز تو حلقش دیوونه شدی خواهر برا شوهرت میخوای بری سر چوبه دار بیخیال تورو خد ا بخدا خسته شدم بخدا موندم چیکار کنم خدا کنه خودم بمیرم🥺
بورلا_m عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3574 بخدا خسته شدم بخدا موندم چیکار کنم خدا کنه خودم بمیرم🥺 خدا نکنه چیشده عزیزم میخوای بگی سبک شی یکم من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 خدا نکنه چیشده عزیزم میخوای بگی سبک شی یکم من شوهرم معتاده لعنتی دست بزن داره ۵ساله تحملش میکنم خستع شدم خاتوادمم میگن بچه رو بزار و بیا منم یک دختر دارم وابسته نیستموبراش اونم مثل باباش نمیدونم چیکار کنم
بورلا_m عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3574 من شوهرم معتاده لعنتی دست بزن داره ۵ساله تحملش میکنم خستع شدم خاتوادمم میگن بچه رو بزار و بیا منم یک ... دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکننمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی کل آینده و زندگی یه دختر ۵ ساله رو خراب نکن طلاق بگیر حضانت بچه رو هم بگیر کار کن خونه بابا هست دگ خرج دخترتو دربیار من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکن نمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی ... دخترم ۴اشتباهی نوشتم ۵ ای خواهر دلم ایتقدر گرفته نمیزارن خانوادم قبول نمیکنن میگن بچه ب پدرش وابسته نمیشه بیاریش چون بهانه میگیره خستم بخدا🥺
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 دختر ۵ ساله ر با معتاد تنها گذاشتن اشتباه لطفا اینکارو نکن نمیخوام اذیتت کنم ولی با خودخواهی ... از لحاظ بچه رو میدم دیگه ب مادرشوهرم بخدا کل خاتواده ادم های خوبی هستن ولی شوهر من سگه سگ
بورلا_m عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3574 دخترم ۴اشتباهی نوشتم ۵ ای خواهر دلم ایتقدر گرفته نمیزارن خانوادم قبول نمیکنن میگن بچه ب پدرش وابسته ... کمپ بردیش؟ من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 کمپ بردیش؟ اره دوماه رفت اومد کشید دوباره گل میکشه حشیش شراب
بورلا_m عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 3574 اره دوماه رفت اومد کشید دوباره گل میکشه حشیش شراب گل ک راحت ترک میشه پس خودشه که نمیخواد و قصد ترک نداره دگ من نظر کرده خداوندم🧚🏻♀️💕
bdbkxscj مدیر استارتر عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 96 گل ک راحت ترک میشه پس خودشه که نمیخواد و قصد ترک نداره دگ ارع خودش نمیخواد میگه من همینم خوشی خوش باش نیستی ب سلامتی هزار بار بیرونم کرده منو هیچ جا نمیزاره برم خونه مادرم بزور هفته یکبار خودش همیشه در حال تفریح و عشق و حال