2777
2789
عنوان

نصیحت نمیخوام فقط جواب حرفمو بدین

373 بازدید | 20 پست

بچه ها تاپیک زدم بازم میگم ادم خوبیو میشناسید برای ازدواج بهک کعرفی کنید شرایط زندگیم سخته و حتما باید یه مردی توزندگیم باشه از زیبایی و تحضیلاتو هنرو ...کم ندارم خداییش منم مثل خواهرتون  یادخترتون نصیحت نمیخوام فقط اگر کسیو میشناسین یا پیشنهادی دارین بتونم جاییبرم بگین معرف رفتم وموردای داغون معرفی کرد سنش بالابود درحد شونزده هفده سال اوکیه ولی بیکار و ....نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی شرایط ؟ گفتم ۲۴سالمه لیسانسم از نظر زیبایی هم بد نیستم خودم چهرمو دوست دارم 

کدوم شهر

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

عزیزم اینستا داری؟ برنامه آدم و حوا رو نصب کن اونجا کیسایی ک شرایطشون مثل هم هستن رو به هم معرفی میکنن کلی هم ازدواج ثبت کردن پیجشون تو اینستا هم هس تو ایتا من برنامشو دارم اگه دوست داشتی ایدیتو بده بفرستم برات

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
 نمیتونم بگم اهل کجاماگر به کسی تاحدودی اطمینان کردم میتونم شرایط کاملمو بگم بهرحال دنیای مجازی ...

عزیزم کسی از روی اسم شهرت ک نمیفهمه کی هستیاااا 

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم نصیحت نیست اما شما چطور به ما اعتماد میکنید مثلا🥲. فقط میتونم بگم برات دعا میکنم مورد خوبی نص ...

عزیزم من اعتماد نمیکنم که زرتی بهطرف اون معرفی میکنهاگر کارمند باشهاز حراست اداره اگر ازاد باشه از همسایه هاو ...میپرسم خودمم ساده نیستم عزیزدلم ولی ممنونم بابت نگرانیت و برای دعات