هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 عنوان عدد بتا بعد سقط نشون میدهد چیزی مونده یانه؟سونو واژینال میتونه باعث سقط بشه؟💔 226 بازدید | 23 پست عدد بتام۲هست بنظرتون کامل دفع شده؟دیروز خونریزی داشتم رفتم سونو واژینال چندساعت بعدش افتاد یعنی بخاطر سونو بوده؟😔 لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱 1402/12/02 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisa_1403 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1855 نه دیگ بتات پایینه تموم شده واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 چند هفته بودی امروز میشد شیش هفته💔 لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 7856 با سونو که نمیفته مگه چند هفته بودی؟عدد بتام تا۱۰روز بعداز سقط بالاست دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ستاره۷ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1876 سونوی واژینال چرا شدی مشکلت چی بوده بتا ۲ یعنی دیگه باردار نیستی ولی باید دوباره سونو بشی ببینن چیزی مونده یا نه
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 نه دیگ بتات پایینه تموم شده اخیش یعنی به کورتاژ نمیرسه؟ لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 سونوی واژینال چرا شدی مشکلت چی بوده بتا ۲ یعنی دیگه باردار نیستی ولی باید دوباره سونو بشی ببی ... برای اینکه ببینن خارج رحمه یا نه که گفتن داخل رحمه ولی بعدش افتاد لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
ستاره۷ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1876 امروز میشد شیش هفته💔 عزمزم انشاالله بارداری بعدی بسلامتی باشه
parisa_1403 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1855 اخیش یعنی به کورتاژ نمیرسه؟ منم مثل شما بودم ماه پیش سقط کردم بعد چند ماه با امپول باردارشدم عدد بتام پایین بودم اول شش هفته هم افتادم به خون ریزی😔دکتر نگفت واسه چی اینجوری شده؟ واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 با سونو که نمیفته مگه چند هفته بودی؟عدد بتام تا۱۰روز بعداز سقط بالاست من پنج هفته و شیش روز بودم دیروز صبح افتادم خونریزی ساعت ۸شب آزمایش بتام شد۲ لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
ستاره۷ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1876 چند ساعت درد کشیدی موقع سقط منم ۷ هفته قلب جنینمتشکیل نشده بود منتظر هفته آینده برم
دنیاجان عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 7856 من پنج هفته و شیش روز بودم دیروز صبح افتادم خونریزی ساعت ۸شب آزمایش بتام شد۲ دکتر برو حتما علت سقطت مشخص بشه قبلش لکه بینی یا درد زیاد نداشتی دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 منم مثل شما بودم ماه پیش سقط کردم بعد چند ماه با امپول باردارشدم عدد بتام پایین بودم اول شش ه ... منم عدد بتام۱۳۵بود روز موعدم ولی دکتر چیزی نگفت امروز پیشش بودم گفتم علت سقط چیه گفت علتی نداره از هر ۱۰حاملگی یکیش سقط میشه بدشانس بودی😔 لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 دکتر برو حتما علت سقطت مشخص بشه قبلش لکه بینی یا درد زیاد نداشتی نه دردم از پریودی کمتر بود لکه هم اصلا نداشتم یدفعه شد خونریزی دکتر بودم امروز دکترم گفت علت خاصی نداره لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱