سلام من یکساله عقدم شوهرم اوایل بیشتر به حرف مامانش بود ولی الان خدارشکر بیشتر به من وابسته شده و منو تو اولویت میدونه بنظرتون هر چی بگذره مردا وابسته تر میشن؟یعنی ممکنه عروسی کنیم صمیمی تر بشه باهام؟آخه میخوام کلا به حرف مامانش نباشه شماهایی که چند ساله عروسی کردین بنظرتون مردا هر چقد سال ها بگذره عشقشون به زنشون بیشتر میشه؟
شاید یکم دیگه بهتر بشه اما یجاهایی دوباره به حرف مادرش گوش میده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه اوایل عقدمون بهش گفتم کیو اول از همه دوس داری گفت اول پدر مادرم بعدا تو حالا الان میگه فقط تو&nb ...
انشاالله که همینه میگه باشه دوست داشتن اول و اخر فرقی نداره اخلاقش خوب باشه دستش به دهنش برسه هر چی خواستی بخره اول مامانشو دوست داشته باشه برا من مهم نیست اونجوری هم گفت من ناراحت نشدم گفتم مادرشه گناه داره اگه همه کاراشو بزاری کنار دوسال شیرشو داده دستشوییشو شستا بایدم دوسش داشته باشه ولی خوبی در حقمم زیاد کردن اما این دعا نویسشون خیلی عذابم میده اصلا کوتاا نمیان حتی شوهرم میگه ننویسین میگن زنت مینویسه مارو از چشم تو میندازه مینویسیم باطلش کنیم دیگا ولشون کردم خدا بزرگه