2777
2789
عنوان

برنده شدن در ال مارکت

26 بازدید | 3 پست

چن روز پیش ب پدرم زنگ زدن و گفتن گوشی برنده شدین و براتون می‌فرستیم و باید پول پست رو که ۴۰۰هس به خود پست بدین 

الان کد رهگیری اومد زده ارسال از تهران  بنظرتون کلاهبرداری نیس؟

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
پول پست چقدر گرونه حداکثر ۵۰ تومنه چه خبره مگه

نمیدونم الان خودم نگاه کردن دیدم زده هزینه پست۴۰۰تومن 

الان بنظرت راسته یا اینکه کلاهبرداری هس؟

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم الان خودم نگاه کردن دیدم زده هزینه پست۴۰۰تومن  الان بنظرت راسته یا اینکه کلاهبرداری هس ...

از پست بپرس بگو و ریز کرایه پست را ببین شاید گفته چیزی هم فروختم اینقدر بگیرید بعد ان چیز الکی تو جعبه باشه ببین هزینه چی را داری میدی 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.