2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم😭

580 بازدید | 42 پست

بذارین از اول بگم

من یک ماه پیش دندونم رو عصب کشی کردم عفونت داشت پر نکرد بعد یکماه دارو مصرف کردن و آمپول زدن آخرش گفت دیگه خیلی پانسمان بوده نمیتونم بیشتر ازین نگه دارم پر کرد ولی گفت همچنان داروهاتو بخور دارم میخورم ولی درد داره بازم

پدرو مادرمم با من اومدن دندوناشون رو درست کردن الان میگم همچنان درد داره مامانم میگه تو دروغ میگی میخوای دکترو ببینی(یه پسر جوونه)بخدا من درد دارم اصلا اعتمادبنفس اینکارارو ندارم بخوام خودمو به پسری نشون بدم از صب دارم گریه میکنم نشسته جلوی بابام اینارو میگه آبروم رفت

خیلی دلم شکست نمیدونم چرا دیگه دندونم عفونتش خوب نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی به مامانت بگو بده دارم مخ یه دندونپزشک رو میزنم ..خا از خدا چی میخوای دیگه ننه ...

اتفاقا یه داستان واقعی خوندم یه دختره همینجوری یه دکتر رو قاپ زده بود .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
یواشکی به مامانت بگو بده دارم مخ یه دندونپزشک رو میزنم ..خا از خدا چی میخوای دیگه ننه ... اتفاقا یه ...

دندونپزشک میخوام چیکار دندونم درد میکنه اعصابم خورده یه ماه بیشتره من هی دارم میام و میرم هربار میگه عفونت داره دارو میده آمپول ولی نمیره خیلی کمم هست

بگو مامان اصلا من افتخار میدم به دندونپزشک ؟حالا چن سالته اسی

دندونپزشکه اصلا به دل آدم نمیشینه دستیارش و دوس دارم اونم یه پسر جوونه😭😂خودم ۲۰

ولی هیچکس از من خوشش نمیاد نمیدونم چرا تاحالام پیشنهادی نداشتم کلا

دندونپزشک میخوام چیکار دندونم درد میکنه اعصابم خورده یه ماه بیشتره من هی دارم میام و میرم هربار میگه ...

حالا به این بعد قضیه هم فکر کنی بد نیست ....با یه تیر دو نشون ....از ما گفتن بود بالام .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........