2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 42 پست

من واسه ناخنم ک شکسته بود و چندماه عفونتش خوب نشد اینا رو خوردم معجزه کرد

میترونیدازول 250

آموکسی 500

با هم بخورشون.یادم نیست هر 6ساعت یا هر 12ساعت از داروخونه بپرس

اگرم برای دیدن دستیار دکتر میری ک اون بحثش جداس🙄😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه ناخنم ک شکسته بود و چندماه عفونتش خوب نشد اینا رو خوردم معجزه کرد میترونیدازول 250 آموکسی ...

خوردم حتی قوی تر ازینا اصلا جواب نمیده نمیدونم مشکلش چیه

دستیارم خره نمیفهمه دوسش دارم احمق نمیاد بهم پیشنهاد بده

عزیزم مامان من فقط بلده به دروغ پیش پدرم بگه این دور پسراس

مطمنی مادرته.  جدیدا مادرا همکاری لازم روبادختراشون توهرزمینه ای دارن وراهنماییشون میکنن.  

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

مطمنی مادرته.   جدیدا مادرا همکاری لازم روبادختراشون توهرزمینه ای دارن وراهنماییشون میکنن. &nb ...

نه عزیزم ایشون چون من بعد بچه ی اولش اومدم ک دختره منم دختر شدم ازم بدش میاد الان پسرم داره ولی همچنان ازم متنفره

حتی پریود شدنامم جلوی پدرم با لحن بدی میگه انگار کار اشتباهی کردم

وقتی به سن بلوغ رسیدم و سینه هام رشد کرد اونقدررررر بهم حرف بد میزد و هردیقه بهم میگفتش من تو خونه لباسای بیرون میپوشیدم فک میکردم کار اشتباهی کردم بابام برمیگشت روسری مینداختم حتی

خیلی آدم نامردیه واقعا نمیبخشمش

نه عزیزم ایشون چون من بعد بچه ی اولش اومدم ک دختره منم دختر شدم ازم بدش میاد الان پسرم داره ولی همچن ...

مادرت چندسالشه اسی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

۴۱

سنش هم بالانیست.فک کردم دهه ی ۴۰و۵۰هستن.بیشتر تعصبین این دهه ها.اشکال نداره عزیزم.به خاله اگه داری بگو باهاش حرف بزنه

وقتی گفته نخور یعنی عفونت نداری پرشده همچنان درد داره

والا من تو مطب بودم یه زنی اومد گفت دکتر عصبکشی و پر کرده دندونم و اما درد داره اومده بود فکر کنم درستش کنه نباید درد داشته باشه برو

ولمون کن