چن وقت پیش داداشش بش زنگ زد داشت حرف میزد ک یهو گف باشه گوشیو قط کرد از خونه زد بیرون از سوراخ درحیاط نگاه کردم دیدم داره باگوشی حرف میزنه تا نیم ساعت نیومد خونه امروز هم داییش زنگ زد گف برو ت کوچه حرف بزن زنت نشنوه دیدم دستمالو برداشت گف میزم داشبرد ماشینو تمیز کنم رفت سوارماشین شد رفتم از سوراخ در نگاه کردم دیدم باز داره باگوشی صحبت میکنه منم چادر نمازو سر کردم.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفتم در ماشینو باز کردم گفتم باکی داری حرف میزنی یهو گوشیو قط کرد گف بریم خونه اومدم خونه گف داشتم با داییم حرف میزدم یه چیزایی میکف ک تو نباید میشنیدی منم گفتم اخه چرا این کارارو میکنی مثلا من زنتم شریک زندگیتم وقتی بهت میگن برو تو کوچه حرف بزن زنت نشنوه چرا بهشون نمیگی من نمیخوام چیزیو از زنم پنهون کنم بعدم بهم گف خوب کاری میکنم اصن ب تو چ من باهرکی حرف میزنم کلی هم بهم فحش داد بعدم گف من دیگه نمیخوامت طلاقت میدم پاشد رفت خونه مادرش دیگه نمیدونم قراره چی بشه حالم خیلی بده
این کارشما جلوه خوبی نداره . اگه همسرتون دوست داشت از چیزایی که تو تلفن گفته شده به شما میگفت . شاید یه مسئله باشه و به شما هیچ ارتباطی نداشته باشه از کجا معلوم