2777
2789

چن وقت پیش داداشش بش زنگ زد داشت حرف میزد ک یهو گف باشه گوشیو قط کرد از خونه زد بیرون از سوراخ درحیاط نگاه کردم دیدم داره باگوشی حرف میزنه تا نیم ساعت نیومد خونه امروز هم داییش زنگ زد گف برو ت کوچه حرف بزن زنت نشنوه دیدم دستمالو برداشت گف میزم داشبرد ماشینو تمیز کنم رفت سوارماشین شد رفتم از سوراخ در نگاه کردم دیدم باز داره باگوشی صحبت میکنه منم چادر نمازو سر کردم.....

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم در ماشینو باز کردم گفتم باکی داری حرف میزنی یهو گوشیو قط کرد گف بریم خونه اومدم خونه گف داشتم با داییم حرف میزدم یه چیزایی میکف ک تو نباید میشنیدی منم گفتم اخه چرا این کارارو میکنی مثلا من زنتم شریک زندگیتم وقتی بهت میگن برو تو کوچه حرف بزن زنت نشنوه چرا بهشون نمیگی من نمیخوام چیزیو از زنم پنهون کنم بعدم بهم گف خوب کاری میکنم اصن ب تو چ من باهرکی حرف میزنم کلی هم بهم فحش داد بعدم گف من دیگه نمیخوامت طلاقت میدم پاشد رفت خونه مادرش دیگه نمیدونم قراره چی بشه حالم خیلی بده

خیلی کارش زشته ک میره ت کوچه باهاشون حرف میزنه تا یچی هم میشه بدو بدو میره ب باباش میگه ک من بازنم دعوا کردم دیگه نمیخوامش 

رفتم در ماشینو باز کردم گفتم باکی داری حرف میزنی یهو گوشیو قط کرد گف بریم خونه اومدم خونه گف داشتم ب ...

حق کاملا با همسرته . شاید یه مسئله ای باشه به شما ربطی نداره چرا باید بدونی؟ الانیه اتفاقی تو خانواده خودتون بیفته مگه لزوما میگی . مسلما نمیگی 

خودم تنها

رفتم در ماشینو باز کردم گفتم باکی داری حرف میزنی یهو گوشیو قط کرد گف بریم خونه اومدم خونه گف داشتم ب ...

مطمئنی با داییش یا داداشش حرف می زنه؟ 

شاید پیش تو الکی ادا در میاره با دخترای دیگه حرف می زنه؟ 

مگه این چه موضوعیه که گفت طلاق؟

این کارشما جلوه خوبی نداره . اگه همسرتون دوست داشت از چیزایی که تو تلفن گفته شده به شما میگفت . شاید ...

شما خودتو بزا جای من اقوام شوهرت زنگ بطنه بهش بگه زنت نشنوه حرفامونو واقعا بهت بر نمیخوره چرا نشنوم انقد منو دشمن خونوادش میدونه ک باید بره بیرون باهاشون حرف بزنه

مطمئنی با داییش یا داداشش حرف می زنه؟  شاید پیش تو الکی ادا در میاره با دخترای دیگه حرف می زنه ...

چه ربطی داره. مادرمنم وقتی خانوادش زنگ میزنن میگن برو یه جا همسرت نشنوه میره بیرون یا میره تو ماشین . چه ربطی داره 

خودم تنها

مطمئنی با داییش یا داداشش حرف می زنه؟  شاید پیش تو الکی ادا در میاره با دخترای دیگه حرف می زنه ...

ن با داییش حرف میزد من خیلی بهم برخورد ک رفت ت کوچه حرف زد کلا خونوادش از من خوششون نمیاد برا همین همه چیو میخوان از من پنهون بمونه