2777
2789
عنوان

شوهر من فقط فکر خودشه

989 بازدید | 47 پست

خودش خوب بپوشه.همه مدل بپوشه.مارک بپوشه.ورزش بره.بهترین باشگاه شهر بره.برا خونوادش هزینه کنه.عمده اینام از پول من بدبخته.اه خدا لعنتم کنه با ازدواج کردنم.انقدر پرو و حق ب جانبه حالم داره بهم میخوره از همه چی.حالا اگه من بخام از پول خودم ی چی بخرم برا خودم جونش در میره.من عین غربتیا باشم دلش خنک و خوشحاله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐پول نده بهش.چرا مردا اینطوری شدن جای زن و مرد عوض شده

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
باهاش جدی تر باش باهم برید خرید باهم بریت تفریح هرکاری کرد پایه اش باش  هرچه خرج کرد تو هم ...

بدهیای بی صاحبشم من باید بدم.ماشینش خرابع من.حالم ازهمه چی بهم میخوره.تازه میگه مهریه حقت نیس حلال نیس من نمیخواستم ازدواج کنم.

دلم میخاد بشینم زار بزنم .ببخشید اگه تک تک جواب کامنتارو نمیدم حالم بده

خب ایشونم همین رو می خواد دیگه خودش تو چشم باشه ولی شما مثل غربتیا باشی معذرت میخوام به اصطلاح خودش پرو نشی فردا روز اون رو در حد خودت نبینی 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
حالم داره از خودم بهم میخوره یعنی بدبخت تر از من نیس

مطمئن باش که نیس

من ازشوهرم میکنم برا خودم طلامیگیرم

توپولتو میدی شوهرت لباس مارک بپوشه اخه

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱