2777
2789

ازدواج پسری مهندس ك شغلشون ی کارگاه بزرگ دارند ک تولید گرانول هست

و دختر دانشجوی فیزیو..

نظرتون؟

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا جدیدا کاربرای نی نی سایت هم باید جای مردم تو ازدواج تصمیم بگیرن  چقد کار میکشن ازنی نی سایتیا گناه دارن اخه  

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

ازدواج هندوانه دربسته ست

چند سال با طرف دوست و نامزد میمونی بعد از اینکه رفتی زیر یه سقف تازه میفهمی اخلاق و قلقش چیه 

کیه چیه مرام و مسلکش چیه 

بعضی ها تا اخر عمر هم نمیفهمن 

اون وقت تو نی نی سایت یه شغل میگن و نظر میخوان

خیلی جذابه 😃

وای خدا جدیدا کاربرای نی نی سایت هم باید جای مردم تو ازدواج تصمیم بگیرن   چقد کار میکشن ازنی ن ...

وای خدا کاربرای نی نی سایت ك توی زندگی مردم نظر میدن و به راحتی میگن طلاق بگیر کارشون سخته😉

ازدواج هندوانه دربسته ست چند سال با طرف دوست و نامزد میمونی بعد از اینکه رفتی زیر یه سقف تازه میفهم ...

در مورد جایگاه در اجتماع سوال پرسیدم ك ببینم تجربه ای داشتید یانه؟ چون حس می‌کنم اختلاف طبقاتی هس بینشون